|
![]() |
#1 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
maxtor na samrti?
imam problem koji se javio prije par dana, maxtor 60 gigi, 7200rpm cijelo vrijeme se restarta ili jednostavno ugasi(motor mu prestane raditi) pri čemu se winsi zamrznu i sljedi blu skrin, prije se to dešavalo ali kad restartam komp sve 5, sada iz svakog 20. pokušaja mogu uopće podići vindowse..: DualWiel cijelo vrijeme boot error, nedavno je hard formatiran i sve je bilo ok, ima 2 part 10 i 50.. jeli na samrti ili mu još ima spasa????:confused: :confused: Zadnje izmijenjeno od: illuminator. 28.03.2006. u 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Probaj uradit Backup ako je ikako moguće |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
probaj sto prije bekap napraviti vjerovatno hard umire ...
![]() |
#4 |
waiting for a new rig
|
evo sad ubacio hard u drugi komp i sve radi za 5 mislim ono wtf?? prije kojih mjesec su mi otišli dvd rom i pržilica, neće zavrtiti cd, kao da nema snage simptomi kao i s hardom, jedino što mi pada na pamet je da je napajanje u k??? mislim radi se o noname napajanju ali voltaže su u granicama normale.. any suggestions?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da je napajanje ono sto tebi radi probleme...Koje je tocno napajanje i kakve ti voltaze pokazuje/daje napajanje?
![]() |
#6 |
waiting for a new rig
|
ma neko totalno, nemam pojma, šit što dođe uz kućište od 250ak kuna..nisam sad doma pa ne znam.. voltaže su bile ono ok, približno normalnim vrijednostima kad je u idle, al očito je otišlo u bananu..: bonker2 : bonker2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|