|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
postavljanje ventilatora...
pozdrav evo mozda ce vam biti jedan veliki LOL moj trud u ovo pitanje ali eto nebih htio da dode do zabune pa da se otegne nego tu lijepo postavim pitanje i sve jasno i ako mi netko odgovori ja sretan i super ![]() ovo je kakti moje kuciste... a ovo su kakti stranice tog kucista na kojima imam otvore za ventove... 2 e sada me zanima sljedece: -jeli ok staviti oba venta -koji da namjestim na upuhivanje, koji na ispuhivanje? -kako mogu podesiti upuhivanje/ispuhivanje? p4 630 64 3,0 HT box radeon x1300 512 DDR ABIT NI8 SLI (ima na sebi mali vent za chipset) i na kraju me jos zanima sto sam i prije pitao... iz displaya na kučištu mi ide 6 kablova - 3 sonde za sys, hdd i cpu i 3 još neka kabla, evo slike nadam se da će biti dovoljna... može li mi netko pliz objasniti kamo uštekat to? hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: mat. 23.03.2006. u 20:35. Razlog: ne prihvaca mi img tag za gif? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
14 viewa, 0 replya? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pošto si to ljepo nacrto opće nije problem skužit šta te zanima ![]() Prednji upuhuje, bočnu upuhuje, onaj na guzici izvlači zrak van. Ventove prikopčaj na ove kablove koji idu iz kučišta pošto imaš valjda neki potenciometar sa kučištem(kakav konektor ima potenciometar za napajanje). Sonde stavi gdje hočeš i to je to.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Najbolje staviti da vent kod hdd-a upuhuje a onaj kod napajanja/maticne ispuhuje! ![]() ![]() ![]() ![]() slobodno stavi ventove : cheers2 nece se nista dogoditi osim boljeg airflowa (a i prashine s vremenom) ![]() ![]() edit; prestigo me mrki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ahaaaaaaaaa... ja sam mislio da postoji softwarski nacin u biosu ili tak nesto di mu velim da upuhuje/ ispuhuje... heh napajanje za lcd je 4 pin ko za ide driveove... ce mu to bit dosta da pogoni 3 venta i LCD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
e da i bilo bi dobro vjerojatno izolirati sonde jel? ove izolacije kaj sam dobio s njima sam sve pogubio (ovo na slici kaj vidite) jel dovoljan selotejp oko sonde za izolaciju? nekak mi zgleda koda se u njemu "znoji" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
[QUOTE=mat napajanje za lcd je 4 pin ko za ide driveove... ce mu to bit dosta da pogoni 3 venta i LCD?[/QUOTE] Hoće to obavezno uštekaj. Onda naprjed nemaš šta stavit ako nema mjesta za ventilator ![]()
![]() |
#9 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Sonde samo izoliraš da ti ne rade kratki spoj i gotovo,ima još jedan razlog no neda mi se sad objašnjavati i nije toliko bitan!
![]() |
#10 |
Premium
|
ok tnx slozit cu popodne pa javim kak je uspjelo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo uzeo sam u linksu za 35kn 120mm i otraga je, namjesitio sam ga na ispuhivanje a ovaj sa strane sam okrenuo tako da sada upuhuje.. to ce sad valjda biti ok a od lcd-a nista jer je izgleda CPU sonda u banani, stalno javlja neku ogromnu temperaturu i pisti mi neprekidno upozorenje... i nemrem tak radit |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|