|
![]() |
#1 |
amd in the blood
Datum registracije: Mar 2006
|
Pomoć!!!!
ASUS A8N-E,SC.939,S-ATA,PCI-E AMD ATHLON 64 3500+,2.2 GHz 3X 512 MB RAM,DDR 400 GECUBE RADEON X800 GT,256 MB WD CAVIAR 200 GB,S-ATA KUĆIŠTE FRONTIER GLADIATOR:http://www.frontsys.com.tw/img/htm/p...TOR/pic_02.jpg LITE ON 16X DVD-RW KOJE NAPAJANJE ZA OVU KONFU??? UZ KUĆIŠTE SAM DOBIO NEKO 200 GRAMA TEŠKO 400W NAPAJANJE... USPUT ŠTA KAŽETE NA KONFU??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Hmn maticna mi se nesvidja jer asus me razocarao u par navrata ja bi radje dfi/epox/abit proc radje venice 3200+ bolje se clocka a i vjerujem da je bolji od ovoga "wincestera" ak se nevaram stavi samo 2x512 rama ili jos bolje 2x1gb jer zna dosta puta biti sranja ... grafa je ok hard ok napajanje ja bi preporucio nesto od chifteca od 350w nadalje nemres fulati. naravno seasonic/tagan/sharkoon/coolermaster su isto ok napajanja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Dobrodosao na forum...Molim ne pisati sve velikim slovima... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
amd in the blood
|
Znam..neću više pisati sve velikim slovima.Pročitao sam pravila ali kasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
amd in the blood
|
Nemam problema sam mbo. Asus je dosta dobar i to mi je već 3 generacija asusa koje sam imao i nijedan me nije razočarao.Dakako imao sam i gigybytovu koja mi je bila isto dobra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
amd in the blood
|
Citiraj:
šta fali procesoru... nemam nikakvih problema a i sigurno je bolji od 3200+ napajanje sam si mislio uzeti neko enermaxovo ili chieftecovo... hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Nista nefali procesoru ![]() ![]() chiefa uzmi neces fulati a neces se baciti u veliki trosak ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
See You On The Other Side
|
u potpunosti se slažem: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas