|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
plesuci naponi na epox 8rda+
ljudi ne bi vjerovali ali evo vam slika... naime sad je stroj na 11x166 i napon na 1.6 a pise mi epox usdm da je voltaza 1.65..kad je bila 1.8 pisalo je 1.86...i sve bi jos progutao da ovo nije epoxov program koji dolazi s plocama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
|
a napon na agpu je u biosu na 1.9V a ovaj javlja 1.6 ... nemam nikakvih problema sto se tice toga svega samo me zivcira kaj mu nemogu vjerovati oko danih vrijednosti.. jel ostali s 8rda+ ili drugim plocama imaju slicnih intriga? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja na ovoj krntiji od solteka stavim na 1.8, a meni javlja da mi je napon 1.92. ![]()
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ili napajanje nemože dati stabilan napon, ili zaboravi tu fluktuaciju od 0,05 V jerbo je nebitna. Inaće nisam primjetio probleme na voltaži ( kod sebe ). Iako također ima razlika - ali napajanje koje može dati stalan napon s razlikom od 0% od željene i date voltaže ne postoji ![]() Vidim da imaš Enermax. Da odlićno, ali čak i on ne daje savršene izlazne voltaže. Tako da ne beri brigu oko tih malih razlika. Jedino AGP mi nije jasan :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Jesi li vidio što sam napisao o naponima na pločama. Nemoj misliti da su ti programi za mjerenje napona savršeni. Oni su daleko od savršenstva. Lijepo napravi ono što sam i ja napravio i pročitaj moje dojmove ovdje . SRETNO.
![]() |
#6 |
..
|
ma znam RAK ali hebo mu sve valjda epoxov program bi trebao ocitati dobre reze...ajde oprostim za proc ali za agp bas i ne... Paske meni nije bas svejedno jel je proc na 1,8 ili 1.85V.... istina ovo moze biti ono sto je prije bilarasprava kako nf2 ima lose napone a zapravo je problem koji imaju svi jer se i rak bunio...a naravno da je to problem sa nf2 plocama jer su sad pod takvim povecalom da ako jedna ima ogrebotinu na kartonskoj kutiji svi cekaju da kazu kako je to srot ploca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
jednom sam imao istu konfiguraciju tri puta, samo as tri različite ploče. znači isto računalo, samo tri iste matične ploče koje su bile mijenjane (EpoX 8KTA3). Očitanja svih napona su bila različita na sve tri ploče.... i u BIOSu i u USDMu i u MBMu... znači da kvalitetan napon ne ovisi samo o napajanju, već i o voltage regulatoru na ploči (mislim da se to zove VRM...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|