|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
HLP-nemam zvuka u FarCry(karajan audio module)
Radi se o DFi nF4 Ultra-d ploči.U igri nemam zvuka u meniju niti u igri u animacijama i koliko sam skužio kad se repetira naoružanje...Koliko sam skužio sve druge igre rade normalno(FEAR,CoD2).FarCry je uredno patchiran,a instalirani su najnoviji driveri,prije tog su bili 4.57(sad je 4.62),međutim nema rješenja s time.Koristi winXP pro x64...Jel itko imao sličnih iskustava...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Ovako,i u fearu pravi pizdarije.Skužio sam da u detectu u nVmixeru ne pušta uopće na prednje zvučnike osim ako ih ne spojim na line in(kada označim na control panelu ono)...Codec je ALC850.Nema ni zvuka u windowsima ![]() Jel postoji neki jumper na matičnoj koji to regulira?Zvučnici su creative inspire 6.1. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Hajde vi koji imate 5.1 komplet na ovoj ploči napišite kako ste ih spojili i kako ste podesili u nVmixeru?Iritira me što mi je radilo na ALC650 sve kako spada,a sada ne radi...Nek vas ne zbuni to što je 6.1 komplet,dijeli kanal s prednjim front center... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
jel ti to imash 64bit os? inache, postoji cijela tema o ovoj plochi, pa skochi tamo i postavi pitanje. dfi thread
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
igraš u 64bit OSu? Može lako biti da je to toga problem, probaj na 32bintom s 32bitnim driverima. 64 bitni driveri su bugoviti.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Rušio sam sustav i nije pomoglo.Skužio sam da kad uključim LFE crossover frequency imam zvuk u windowsima,ali preko wooofera(narančasti utor)...Igre i dalje prave problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|