|
|||||||||||
|
|
#2221 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakve su Amazonove punjive baterije (ove AA, AAA)? Neda mi se više svako malo kupovat baterije doma pa pi bi se prebacio na punjive |
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupio sam kod njih hrpu AA i AAA baterija, ali ne znam kamo sam ih stavio tako da ti ne mogu reći jesu li ok. ![]() Marka je Bonai.
|
|
|
#2223 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#2224 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Taman je tip na jubitu reviewao baterije opcenito, pa je ubacio i punjive, amazon black i ikeine nisu lose nakon 7 godina i 2500 ciklusa, neke su kasnje dosle u test, kako npr varta punjive su od 16. minute https://www.youtube.com/watch?v=7eloV0mp6CE ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
IKEA je prije imala rebrandirani eneloop... da li ima i dalje ne znam, ali za sada sve rade bez problema.
|
|
|
#2226 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Moj termin za isporuku usisavača je 3.2.2026. Apsurdno! |
|
|
|
|
|
|
#2227 |
|
The mighty pirate
|
Ne znam jel se pojavilo i na .de, ali kod mene je od nedavno aktivan Amazon Haul iliti Aliexpress/Temu by Amazon ![]() Sve za sitne novce, pa sam bacio par stvari u košaricu i naručio ![]() Sve za Ł12.72 s free poštarinom. Temu je postao užasno brz ovdje, narudžbe se isporučuju za max 5-7 dana. Ovom je trebalo 11. Sve ok, identična roba, ali samo ubačena u kartonsku kutiju bez ičeg što bi ublažilo da to sve ne pleše po kutiji. Temu mi je dosad došao u velikim vrećama, s poprilično materijala unutra za ublažavanje posljedica baratanja od strane pošte. Ne znam što je ovo Amazonu trebalo, ne mogu konkurirati Aliexpressu i Temuu. Jedina pozitivna stvar je da nema milijun reklama i pop-upova.
|
|
|
#2228 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ženin komentar ![]()
|
|
|
#2229 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Haul je u Dojčlandu aktivan već skoro 2, ako ne i 3mj. Gledao, odgledao i ignorirao. Niš posebno, cijene veće nego na AliExpressu. |
|
|
|
|
|
#2230 |
|
The mighty pirate
|
Znam da jesu, treba mi nešto za pobrisati felge, a žena neda ove iz ikee ![]() Jel netko primijetio koliko je teško naći krpu (za suđe), a da je upojna. Kod staraca imam nekakve valjda još iz Juge. Kaj god da sam kupio, nikako ne upija, a materijal je na papiru isti.
|
|
|
#2231 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ja san mislia da san lud sta mi je to po glavi 🤣🤣🤣🤣 ako nadjes dobre posalji ovde, garant nas ima jos ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Imam doma (dobio od frendice) još onih starih na kojima piše fax helizim i ne znam koji još natpisi... Trenutno stoje u ormaru dok se ne potroše ove kaj imam isto u zalihi...
|
|
|
#2233 |
|
49%winner
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesu vam kada otkazali narudžbu zbog "sumnjive aktivnosti" i tražili dokaz o identitetu? To mi se danas desilo i na amazon.de i zbunilo me, trenutno mi je sva kupovina onemogućena. Automatski me refundaju i otkazuju narudžbe. Na kraju sam im preko moba poslao sliku osobne jer su to tražili i piše da sam u procesu odobravanja. Da li je problem u tome što uz kućnu adresu, imam i adresu od mailboxe.de i onu na poslu? I sada kada sam kupovao sam stavio ovu na poslu kao dostavu, ali kao što sam napisao, sve 3 adrese su mi na amazon računu. Moram priznati da me ovo baš neugodno iznenadilo...ono ne žele moju lovu ili koji vrag...pa imam 2FA i na amazon računu i na kartici kojom plaćam, nije baš da se neko samo tako dokopao mojih podataka. |
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Premium
|
Meni su to napravili na staru godinu, na random odjednom trazili dokaze o transakcijama o kartici o bankovnom racunu itd. Proces je trajao 3 dana, najveci problem po meni je sto te odjavi iz apsolutno svih usluga, i sve ti blokira, uključujući prime video, firestick, echo zvucnike, luna, pregled kupovina, racuni, kontrola uredjaja, apsolutno sve sto ima veze sa amazonom je odjednom kompletno blokirano. |
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Koji sam ja panj. Jučer sam na podforumu Audio i Video tražio savjet oko Google Stremera 4k i stavio link na njega sa Amazona. https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=1093 - tu je post Dobio sam pozitivan feedback i krenem ga kupit danas. Kliknem na taj link i vidim da je cijena sa 92€ smanjena na 85€. Reko super, ubacim u košaricu i platim. Tek kasnije skužim da je to USED (piše stanje - Very good, ali ipak). Platio sam Revolutom. Ako otkažem narudžbu, čekat ću povrat neko vrijeme, a možda ni popust na Streamer nebude više aktualan. Cijena mu je inače 120€, sad je na popustu do ne znam kad. |
|
|
|
|
|
#2238 |
|
49%winner
|
Jbga, popust na njega je uvijek kratkog vijeka jer se brzo rasprodaju. Ja sam danas reko ko ga sisa i htio uzeti jednog za probu i isto vidim samo rabljene. Mislim da ti popust nece trajati vise, tj da ce isteci prije nego obnove stock. Probaj tog kojeg si uzeo, uvijek ga mozes vratiti nazad (plate i trosak slanja). Najcesce bude samo ambalaza otvorena, ali uredjaj bude mint osim ako pise drukcije. Ili si vec otkazao order, vidim opet 4 dostupna umjesto 3 ![]()
|
|
|
|
#2240 |
|
Premium
|
Obično ti piše šta nije u redu. Kod USED i Very good opisa obično se radi o otvorenom uređaju koji je vraćen, praktički nije ni korišten. Čisto znaju imati par sitnih ogrebotina (manje od 1cm), ali nije pravilo.
|
|
|
#2241 |
|
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Naručio bi nešto s amazon.com pa me zanima ide li kakva carina na stvari od tamo budući da je to US Amazon? Kod itema piše "No Import Fees Deposit" i ima navedena cijena za shipping. U teoriji ne bi trebalo biti carine ali ne znam kako je u praksi |
|
|
|
|
|
#2242 |
|
49%winner
|
Meni bi amazon kod checkouta obracunao davanja. Uzimao sam nesto od amazon us kao sellera. Jedini problem je bio sto nisu slali u hr, ali su slali u de (mailbox). Kupovao sam na amazon.de, samo eto item je prodavao amazon us.
|
|
|
|
#2243 |
|
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Da, za neke stvari odmah uračuna davanja tako da bi za "No Import Fees Deposit" trebalo značiti da nema dodatnih davanja. Ali ne znam kakva je situacija zbog novih Trumpovih pravila. Stvar je da sam dobio 100$ gift card za Amazon.com. Inače naručujem s Amazon.de ali samo da iskoristim gift card bi naručio s Amazon.com. Skoro je neisplativno jer je samo shipping 60$ |
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Prvoklasni Krkan
|
Evo i ja dobio odličan datum dostave uređaja s baterijom. 23.2. Pa ovo je apsolutno retardirano. Mj i pol za dostavu, sa Alija mi u zadnje vrijeme sve stiže za 2tj max.Dobro, računam da bar mogu otkazati ako se ovih dana budem zaletio do Trsta, vidim da nisu ni skinuli, a ni rezervirali lovu. |
|
|
|
|
|
#2245 |
|
49%winner
|
Kad bi barem mogao odabrati odakle naruciti. Iz italije (bergamo) dolaze stvari s 2xAA baterijama. Iz njemacke gamepad s 2xAA dolazi tek u 2.mj. Nekad se pitam kako bi svijet izgledao da se onaj nesretni note7 nije zapalio u avionu :)
|
|
|
|
#2246 |
|
Premium
|
Ja htio mob naručiti iz DE prije božića ... isporuka u HR 2+ mjeseca ![]() Njemački DHL ima neke uredbe o prijevozu stvari s baterijama, tu nešto šteka prema nama, ali očito ne i unutar DE. Od vas koji ste bliži Italiji, netko probao dostavu u Amazon locker negdje blizu granice? Ima ih oko Muggie i Trsta... |
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Premium
|
Naručio dron 27.11. Datum dostave je trebao biti 13.01. Upravo gledam da još nije ni krenuo iz skladišta tako da nema šanse da stigne do 13.
|
|
|
#2250 | |
|
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
|
|
|