|
|||||||||||
|
|
#32491 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odiseja je toliko obimna da mi nije jasno kako on namjerava 'zdrobiti' cijelu knjigu u par sati filma. To je materijal za seriju.
|
|
|
#32493 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Hajmo se prvo nadati da će biti pravopisno točan. A hoće li biti vjeran Homeru je jako nebitno. Uopće nismo sigurni je li Homer postojao i tko je sve to zapisao. S druge strane, zapisi o Trojanskom ratu i nakon njega Odiseji su nastali minimalno 500 godina nakon događaja o kojima pišu tako da sigurno pišu točno. I naravno, treba imati na umu da Grci (Mikenjani) koji su sudjelovali u tim događajima nisu Grci (Dorani) koji su pisali o tim događajima, a još manje imaju veze s današnjom populacijom tamo. Tako da hoće netko biti crn, bijel ili bilo kakav je apsolutno nebitno jer kao i prije 800 godina prije Krista sve je prepušteno umjetničkoj slobodi. Pa tako i to jesu bili pederi ili ne. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#32495 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
oh no falio sam jedan od 15 ije i je u tekstu na forumu u temi o filmovima, molim te nemoj me u konc logor poslat. ![]() To je bila i moja poanta ima svega i sve moze bit kako oce dok god je u skladu sa nekim zapisima i logicnostima. A ne npr apsurdnost crne Cleopatre. |
|
|
|
![]() |
|
|