|
|||||||||||
|
|
#871 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
taj audio data za C64 ili Spectrum u 80tima se puštao i na radio Sisku poslije informatičke emisije svaki puta, vodili su je 2 "geeka" iz grada...ja tad o tom nisam imao pojima pa nisam puno pažnje tomu davao
|
|
|
#872 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2023
|
Evo nam novi sken Hackera iz ožujka 2004.g ![]() Za početak naslovnica, pošto je jubilarni broj 100 u pitanju, naravno broj 100 je u prvom planu i razumljivo je. Žuta pozadina malo da vrišti i ističe se. E sad ovaj broj čak malo vuče na one old school ranije brojeve, imamo mini najavu Hitman 3 Contracts, ali i novi nastavak igre Blood Rayne 2 pod nazivom ''Povratak zubate sisačice'' ![]() Također kod igre Gangland imamo komentar ''Mali Ivica u svijetu organiziranog kriminala''. Takve neke stvari vraćaju nekako taj štih pravog Hackera. Od najava tu je malo više posvećeno igri Painkiller a koju kad je izašla sam i nabavio (naravno od lokalnog pirata). Od recenzija tu je igra broja Chicago 1930, naravno mafia tematika, tu su i još neke igre Vietcong, Onimusha, novi Delta Force, ali meni je nekako zapelo za oko igra Crazy Taxi 3: High Roller djeluje zabavno. Od hardwarea imamo veliki test CRT Monitora i miševa ali imamo i jedan test LCD monitora te ATI Radeon SE verziju grafičke kartiice. I ovaj sken je također odrađen u A3 formatu, obrada rubova, kontrasta i sveg ostalog što standardno radim. Malo je uvez bio višlji pa je negdje tekst malo spojen po sredini ali može se skužiti riječ. LINK: https://drive.google.com/file/d/1aop...ew?usp=sharing |
|
|
|
|
|
#873 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2023
|
Sjecam se da sam bio razocaran tim brojem - ocekivao sam razne ljestvice najboljih igara svih vremena i slicne stvari, mozda retrospektive hackera itd. kad ono nista, tj. broj kao i svaki drugi. Zadnje 2-3 stranice su bas overload nostalgije, zanimljivo je citati kako se ljudi dolazili do softwarea, svi imamo slicne price. No, dolaskom jeftinih przilica buknuo je trade. Ne znam za vas no ja sam nalazio ekipu s kojima bi trejdao DivX CD za CD. Mislim da sam ekipu nalazio na titlovi.com forumu, koji je tada bio bas masivan. Pa bih tako imao listu filmova za ponudit koju bi valjda tjedan dana przio nekome udaljenom 400km. Trejdovi su isli i do 30ak CD-a. |
|
|
|
![]() |
|
|