|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Star Wars: Fate of the Old Republic
Developed by Arcanaut Studios in collaboration with Lucasfilm Games, Star Wars: Fate of the Old Republic is a new single-player narrative-driven action RPG and spiritual successor to Star Wars: Knights of the Old Republic. Led by Casey Hudson, Game director of the original Star Wars: Knight of the Old Republic and the Mass Effect trilogy
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Znaci sad cemo imati FOTOR. Mnogo dobro. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Zar još nisi naučio da se danas nema što čekat, pogotovo kod "AAA" razvojnih timova. Obećavaju brda i doline, a na kraju ćeš dobit samo lijepu grafiku! 20+ godina velika je razlika ne samo u tržištu, nego i u nama samima na pogled zabave/volje za igrama ![]() Zadnje izmijenjeno od: vahha. 13.12.2025. u 14:56. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Casey Hudson? Ona debilčina koja je usrala Mass Effect franšizu sad ide zasrati i KOTOR? Još da im se pridruži Todd Howard i jacuzzi u septičkoj jami može početi. Hvala, preskačem, za oba KOTORa me vežu lijepe uspomene i ne dam da mi ih kvare. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Taj pajdo je napravio i kotor i mass effect cijeli tako da nema njega vjerojatno nebi ima ni uspomene ![]() A sta je to ustao u mass efektu, ofigrao sam samo prva 2 meni nije nista usrao zasad dapace, genijalno. Samo mi je dosadilo pa nisam pocima treci. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Jebiga, tebi je dosadilo, meni i puno ME fanova nije pa smo bili glupi i igrali trojku. Jedinica i dvojka su genijalne igre. Trojka je isto genijalna igra do zadnjih pola sata. Onda sve što si radio, svi izbori koje si napravio, sve završi u jednom od tri kraja za koji ne znaš koji je gluplji i isprazniji. Andromedu je bolje ne komentirati. Ako te zanima, imaš na PCEXu cijeli thread o ME3 i ME:A... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Stanoviti nema nista sa andromedom ali vjerojatno ima sa ME3, no svakako meni je dosadilo posto sam u šutu igrao jedan pa dva, te me umorilo ali ne sumnjam da je igra top, sad zasto su krajevi losi, saznat cu jednom ![]() Ali od 4 igre sto je napravio barem 3 su izvanredne, takooo daaa za mene veliki plus Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 15.12.2025. u 10:28. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#13 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Nema dostojnog nasljednika, jednostavno su igre izašle i idealno vrijeme. Sad je prezasićenje sa svime, i što god naprave,biti će kozmetika, live servisa u nekom vidu i ostalih generničnih pomodnih sranja. Nema teoretske šanse da Disney ne upetlja se u dio sa pričom. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|