|
|||||||||||
|
|
#1082 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ako ti nije problem malo kemijati, Firestick 4k MAX radi kao sat. Taj stick nema google play store, pa trebas apk rucno stavljati. Ako ga koristis za one time install neki iptv i slicno, super je. Ako ces stalno nesto cackati onda nije bas. Treba i stopirati updejtove jer se najavljuje nekakav update koji ce blokirati iptv streaming, ja jos nisam to napravio ali namjeravam. Inace, dugorocno nemas bas super android box / stick koji radi odlicno , ima playstore, i podrzava sve appove on the go. Uvijek neki milokliz s njima, sitnice ali znaju nervirati |
|
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Koja od ova tri da uzmem Mecool KM2 Plus Deluxe Kinhank G1 Strong Leap S3 Pro |
|
|
|
|
|
#1086 | ||
|
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Imao sam box s android 11 i Vratija se na android 9 i preporodio sam se Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#1087 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
Meni je 9tka i 10tka najgora jer nemaju potpunu CEC funkciju i uparivanje daljinskog sa TV-om. I box je fluidniji nego na tim starudijama ... Tko danas kupuje box ništa ispod ATV12 osim ako zna da će ga dobit (ili je već box dobio) kroz OTA update. Od ovih gore Mecool KM2 Plus Deluxe je već na ATV14. Zadnje izmijenjeno od: Tualatin. 14.12.2025. u 12:13. |
|
|
|
|
|
|
#1089 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Prije bi rekao da je do uređaja koji nije mogao gurat novu verziju Androida nego do samog OS-a. Koristiš najnoviju dostupnu verziju softwera u protivnom em imaš problem dostupnosti softwera em sigurnosti kutije koja je ionak narušena ak je el cheapo ali express box. |
|
|
|
|
|
#1090 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Shield developeri su proplakali onog dana kad su izbacili A11, stalo neka sranja i musice, mislim da ga ni nakon godinu i koliko dana nisu do kraja sredili. Najvise problema u pocetku je bilo zbog promjena u permissionima prema vanjskom storageu, a kako Shield moze biti i Plex server sa vanjskim diskom itd., well, bilo je veselja. Da ga koristim kao sto sam ga nekad koristio (kao media/torrent server, sa vanjskim diskom itd) vjerojatno bi i ja imao nekih problema.
|
|
![]() |
|
|