|
|||||||||||
|
|
#2191 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma sve je to upitno evo ja imam narudzbu, ako uzmem na mailbox tamo je u utorak u jednom paketu, i 112 eura je, ako narucim na hrvatsku 122 eura je, jedan artikl ce bit 10.12 u nas ostali kazu 24.11 . A imam jos jedan artikl za uzet od 250 eura koji samo shippa u njemacku, i ima amazon opciju sporija dostava u jednom paketu, kalkulacije su to sve al ne ispadne neka drasticna razlika. No zbog problema sa reklamacijama i slicno bolje na hrvatsku narucit direkt ![]() |
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
u zadnjih 10 dana 4 paketa došla direakt sa Amazona u normalnom roku. zadnji paket u roku 3 dana DHLom koji mi je to stavio na boxnow kako sam odabrao. čekam još jedan paket i mislim da će ponedeljak/srijeda bit kod mene. eto ako šalju direkt u HR brže je nego mailbox.de |
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Vidim vec jedno duze vrijeme DE Amazon nudi prodaju na 3 rate. Jel koristio tko to?
|
|
|
#2196 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#2198 | |
|
Premium
|
Ma nista Visa/Kartice itd... direktno Amazon bez ikakvih kamata i dodatnih naknada, na neke iteme nudi i 5 rata a na neke nema uopce te mogucnosti. Znaci random xy rata na random iteme. Evo frknio neko napajanje od 30,49 € za probu i skinuto 10,16 €. Kartica na Amazonu mi je Visa žiro racun obican. Citiraj:
|
|
|
|
#2201 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Narucen paket 10og, došao prije 5min (12og). U šoku sam. Po trackingu vidim da je krenio iz Bergama Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Na pitanje zašto isti predmet u Njmačkoj dolazi za dva dana, a u hrvatsku tek za mjesec i pol nisam dobio odgovor. |
|
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Isti ti prijevoznici im rade i prioritetnu plaćenu dostavu, besplatni shipping je očito niži prioritet pa dođe na red kad dođe/kad ima slobodnih termina. |
|
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Premium
|
Mislim da je to sve ipak do uredne dostavne sluzbe za razliku od ove prcije od drzave nase. Ako narucujem sa Amazona to ide u okolicu Passaua a prvu obavijest o slanju kada vidim da su poslali je iz Regensburga i dodje mi za 1-2 dana, ovisi jesam narucio prijepodne ili popodne. Nadalje, cesto narucujem iz Alza DE ali sva ta roba se salje iz Ceske u DE! Dobijem obavijest iz Alze da su poslali i u Ceskoj ne vidim usputne stanice no kada udje u DE iduci dan to je uvijek Hof. Od Hofa do paketomata ili ako saljem na adresu je 300km. Ako je u Hofu u utorak prijepodne onda je u Regensburgu kasno navecer oko ponoci. U srijedu oko 15h paket je u paketomatu ili ostavljen na adresi. Sve DHL. Ako sam cekao duze od 3 dana to je bilo zato jer me uhvatio vikend no ide dostava DHL-a uredno i subotom u DE. Galaxus DE mi je slao cooler iz okolice Kolna do mene ( 620km ), isto DHL. Znaci srijeda na cetvrtak noc kada sam narucio. Citiraj:
|
|
|
|
#2206 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naručio dron na BF-u. Kažu dostava oko 13.01. Svako malo bacim oko na situaciju, ali još nije izašao iz skladišta.
|
|
|
#2208 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovisi o tome je li islo preko Bergama ili ne :) Ovo iz Bergama vec beko vrijeme dolazi u 2-4 dana pod redovno. Al dobro, gpu nema baterije pa se to gleda kao normalna roba. Coconutov dron ne bi me cudilo da probije taj rok od 13.1. Te skuplje stvari gdje zaj sa rokovima isporuke bi narucio preko mailboxa i bok, za 7 dana je kod tebe doma imalo baterije ili ne.
|
|
|
|
#2209 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naručio sam preko firme pa mi Mailbox ne igra ulogu. Kada postane Dispatched dobijem mail i onda narudžba stigne relativno brzo do mene. Nema mi druge nego stisnut zube i čekati.
|
![]() |
|
|