|
|||||||||||
|
|
#3092 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Na aliexpressu su porasle cijene artikala, jeste li to primijetili? Znači li to da je alie već ukalkulirao porez koju EU uvodi za proizvode iz kine ili je u pitanju nešto drugo |
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#3095 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Moram priznati da sam sad opet naručivao neke dijelove .... Kako je plata legla, idem preko moba probati napraviti kupovinu, s time da sam dan prije pogledao na kompu cifru, kad ono na mobu 15% skuplje (cca), reko kaj se događa .... Sjednem to popodne za komp kad tamo cijena od prethodnog dana, otvorim mob a tamo opet skuplje .... Tako da neznam koja je fora i forsaju korištenje app-a, ali tamo su cijene veće .... |
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
zamjenska baterija za Dreame l10 pro izdržala 10 mjeseci i vrisnula. seller se pravi grbav, a support veli da za međunarodne pošiljke vrijedi garancija od 6 mjeseci i ne mogu pomoći. jel imam još koju opciju? ![]() |
|
|
|
|
|
#3099 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne bi ni u EU dobio dulju garanciju, najčešće bude 3-6 mjeseci. Neki i na punjače nude toliko. Kupi novu ili sam mijenjaj članke ili BMS.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
Isto sve u EUR bilo .... INače mi taj app baš i nije dorađen kak treba, recimo obrisane iteme ne možeš pregledavati, ono ak mi treba isti item da probam naručiti od istog dobavljača, jer mi je taj bio siguran/pouzdan .... |
|
|
|
|
![]() |
|
|