|
|||||||||||
|
|
#3091 |
|
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Universe for sale for free ![]() |
|
|
|
|
|
#3093 |
|
V.I.P. član
|
|
|
|
|
|
|
#3094 |
|
V.I.P. član
|
|
|
|
|
|
|
#3097 |
|
V.I.P. član
|
|
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ehhh.. nekada su u ovo doba godine svi davali igre. EPIC, Ubisoft, EA. Jednom su Ubisoft i EPIC davali igru svaki dan mjesec dana. A sad trebam sjedit do 3 u jutro da dobijem neki car wash simulator ili Control. ![]()
|
|
|
#3112 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna i Sony tu i tamo u essential pustit neki hti....ali da, zapravo se i essential plaća, tako da GG Epic. Baš razmišljam kako skidaju gaće ne bi li se približili Gabenu, ali sve mi se čini da barem dok je on živ, nitko drugi nema šanse. Poanta je da ne stoji u mjestu kao neki drugi divovi nego stalno grabi napred, steadmdeck, stream machine, linux gaming, naj game servis... Epic ide na brute force paljevinu love, i moram priznati da se ne sjećam da su ikada poklonili neku igru koja ima denuvo tj koja ne postoji u videotekama. To je vj do samih izdavača, ali opet na PSu dođu takve igre tu i tamo...rijetko, ali dođu. Eto neko moje viđenje. Tko zna što će još finog biti čaba na Epicu do kraja godine. ![]() |
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
EPIC je rekao da su im efikasnije i jeftinije free igre nego reklame. Onio tu vide promociju ali mislim da nisu ni 10% Steama. Tako barem kazu developeri koji prodaju na obe platforme. Dobra igra. Respekt.
|
|
|
#3116 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Oba launchera mi služe za istu stvar, pokrenut igru da bi ju igrao i po tome rade jednako dobro. |
|
|
|
|
![]() |
|
|