|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Koji car charger?
Pošto imam stariji auto bez mogućnosti spajanja na bluetooth kupio sam si od UGREEN-a Bluetooth Aux Adapter V5.3 i 24W charger ali kada je to došlo adapter nije radio s tim chargerom. Imao sam još jedan stariji silvercrest charger i s njime je radilo normalno. Mislio sam da mi treba onda malo jači charger jer s ovim nije radilo pa sam kupio 30W charger ali eto ni s njime ne radi. Moje pitanje je koji bi mi charger preporučili koji bi zadovoljio uvjete (koji ne pišu za adapter), a da ima USB-A i USB-C utor? Snaga mi nije od neke važnosti jer ne trebam ultra brzo punjenje mobitela. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kupio sam ovaj prije cca godinu dana. https://www.amazon.de/LISEN-Cigarett...ps%2C65&sr=8-3 Zadovoljan, ima oba kabela koji mi svakodnevno trebaju već ugrađena, a po potrebi dodam. I najveći plus, mogu ga nakrenuti tako da mi najmanje smeta
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da si trebao uzeti "obični" usb charger a ne taj noviji koji ima Power Delivery mogućnost, "obični" znači da fiksno daje 5V a snaga kako kažeš nije bitna, 15 -20W sasvim dovoljno. Ovaj bi trebao odgovarati, ima dva USB A > https://eu.ugreen.com/collections/ca...products/10144 Ako na mobu imaš USB C onda usput nabavi USB A - USB C kabel. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Da, izgleda da neki "pametniji" chargeri ne žele napajati vulgaris USB uređaje, žena kupila neka masažer, spojim ga na Xiaomi 65W PD, QC, GaN što ja znam što sve ne punjač, 2x usb C, 1x A, i ništa, ni traga niti glasa da se puni, izvadio 6-7 g stari QC adapter, sve 5...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|