Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > RETRO hardware i software
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 01:05   #811
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Sve istina, jedino što sam ja čuo da je beta sadržaj objavio neki rus, iako to ne znači da je ovaj bio prvi koji je provalio u bazu podataka.

Baš čudno - kao što sam napisao gore kolegi, jučer sam čitao članak na ovu temu, a sve je krenulo "vlakom misli" (kako bi ameri rekli), jer sam krenuo izučavati brze zombije, pa je članak vodio na zombie ubojice (Zombie Assassins, beta verzija po kojima su se "brzi" na kraju napravili), pa je članak vodio dalje na beta sadržaj kao i cijelu priču o curenju podataka.

Za samu priču sam već znao, čak pogledao i dokumentarac na YT od oko sat vremena na ovu temu gdje su (između ostalih) Gabe Newell i drugi iz Valve-a dali intervjue i ispričali što se (i kako) dogodilo.
Da trenutno je Half-Life dosta aktualna tema i puno se priča o ovoj igri zbog izlaska Valve Steam Machine-a a znamo da uz hardware ucijek ide i neki software da se malo potakne prodaja kao i u slučaju Steam VR-a i Half-Life: Alyx igre.

Inače baš se dobro potrefilo ovo skeniranje starih brojeva gdje su prisutne novosti u vezi Half-Life 2 igre, sa ovime sada, jer brojni Half-Life fanovi s nestrpljenjem očekuju The Game Awards koji kreće sutra tj.prekosutra, naravno s nadom da će vidjeti najavu nove Half-Life (X)3 igre
struga987 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 11:07   #812
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor struga987 Pregled postova
Inače baš se dobro potrefilo ovo skeniranje starih brojeva gdje su prisutne novosti u vezi Half-Life 2 igre, sa ovime sada, jer brojni Half-Life fanovi s nestrpljenjem očekuju The Game Awards koji kreće sutra tj.prekosutra, naravno s nadom da će vidjeti najavu nove Half-Life (X)3 igre
Hej, ulazimo u čarobno vrijeme Božića i nove godine ... čuda su moguća, samo treba vjerovati
Trekkie4 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 11:55   #813
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Post Hacker br. 97

Evo nam skena broja iz prosinca 2003.

Za početak naslovnica, u glavnom fokusu igra čija je recenzija također prisutna Call of Duty tko je tada mislio da će to prerasti u ovakvu franšizu kao što je to danas, iako zanji nastavak je nekako meh, gubi se taj ''šlif'' koji je brio prisutan od prvog nastavka nadalje.

U ovome broju ima još dosta AAA naslova poput Max Payne 2, Prince of Persia, najave novog MoH: Pacific Assault koji je mislim rađen u dorađenom Quake III engineu, i igra odlično izgleda (za to vrijeme).

Tu su još neke igre, npr igra pod nazivom XIII, nisam igrao niti obraćao pozornost na navedenu igru...
Ima tu i Commandos 3, zatim Silent Hill 3 jedna od najboljih horror igara, a nekako ispod radara je recimo prošao Tony Hawk's Underground
Koliko je ovo jak period za igre bio, govori i činjenica da je hrpetina igara dobile dosta visoke ocjene tipa 70, 80, 89, 90, 94%

Od hardwarea tu se spominju zvučnici i surround, zatim imamo veliki test DVD pržilica sa objašnjenjem onog famoznog +-, te imamo veliki test ATI Radeon 9000 serije kartica.

Također sken odrađen u A3 formatu i sve stranice su na broju i čitave

LINK:
https://drive.google.com/file/d/11hq...ew?usp=sharing
struga987 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 17:28   #814
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Struga ubio za sve pare što bi rekli komšije. Hvala!
Staro Jučer, 17:42   #815
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Znam da taj broj već imamo, ali godišnjica jednog od moja dva "osobna favorita" uskoro stiže:

Sjećam se kao da je bilo jučer... Hladna zimska večer, negdje oko 19h. Stari i ja smo se vraćali iz kina, išli smo starom dvojkom do "Olipske", gdje je nekada stajao kiosk "Tiska" kad sam vidio novi broj Hackera, pa sam ga nagovorio da mi ga kupi.

Auto smo ostavili u Hvarskoj ulici, nedaleko od tram stanice, i po povratku natrag kući na Borongaj odmah sam ubacio CD u svoj famozni "Adison" da vidim što ima od "DEMO" naslova ... nisam se čak ni potrudio da pročitam časopis - to je došlo tek dan-dva kasnije

Uglavnom, sjećam se kao da je bilo jučer ... igra koja me odmah osvojila bila je "Indiana Jones & The Infernal Machine", jedna od avantura koje sam igrao praktički sve do prošle godine, i prošao je na sve moguće načine. Od brzog i površnog pristupa (danas bi je nazvali "speedrun" verzije), varanja (bilo mi je fora da su svi glavni cheatovi vezani uz ženske likove iz filmova, kao i prethodne igre "Fate of Atlantis"), pa sve do potpuno legitimnog i pažljivog razgledavanja svake lokacije ... i to najmanje jedanput godišnje.

Koliko je vremena prošlo, moram razmisliti... 1999 do 2025 - 26 godina, zar već??

Edit
Kad sam se već potrudio linkati naslovnicu, evo i pripadajućeg CDa kojeg sam upravo ja skenirao i uploadirao ... zasluge za časopis idu kolegi

LINK

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. Jučer u 17:50.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na