|
|||||||||||
|
|
#811 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
18.10. sam naručio mob s predviđenom isporukom 27.10., dođe 27. šalju mail da nisu još dobili mob od dobavljača i da će poslati 30.10., dođe dan i opet ništa, poslao im nek si razmisle o nekom drugom dobavljaču. Poslali su mob 3.11. Takve stvari su kod njih ''normalne'' i te predviđene isporuke su više nagađanje. |
|
|
|
|
|
#812 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako imaju na skladištu, to ide u pravilu odmah. Ako prvo naručuju, onda da, nagađaju. 17.11. naručio veš mašinu, 20.11. je bila doma, kak je i bilo predviđeno. Promjena statusa (i mail da su predali dostavi) se dogodila 19.11. oko 10 navečer. Ljetos kupovao monitor kod njih, ujutro naručio, popodne išao po njega u Rugvicu.
|
|
|
#813 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
24.11.2025 dolazi mail sa obavijesti da ce kasniti narudjba zbog kasnjenja dobavljaca, ali evo samo sto nije. 27.11.2025, pisem ovaj mail, status "Narudzba zaprimljena" artikli na cekanju. Da nisam platio fino bi ih odjebao sam tako, ovako mi se bas i ne zahebava sa trazenjem povrata i to. A i mogu zivjeti bez nje, ova sadasnja moze sluziti dok nova ne dodje. Ali da su kod mene dobili minus velik kao kuca, to definitivno.
|
|
|
|
#814 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Zadnje sam u ljeti tamo uzimao mobitele i došli su točno na predviđeni dan pa zato pitam... Mislio sam pošto je veći paket da zato kasne ali očito je iz vaših upisa da nema pravila... Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#815 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo moje iskustvo sa Ekupi, Dana 28.11.2025.,crni petak, uočio sam dobar laptop u ponudi Ekupi. Radi se o Asus TUF A16 laptopu (R7 260, 16 GB RAM, 1 TB SSD, RTX 5060) koji je bio 20% na sniženju plus 10% na kupnju putem Visa Premium kartice. Ukupna je cijena trebala biti cca. 1070 eura. Najniža cijena na nabavi.net je za taj laptop bila 1350 eura. To mi se činila odlična ponuda te sam se odmah odlučio za kupnju. Naravno, bilo je predobro da bi bilo istinito. Nakon što sam sve ubacio u košaricu, upisao podatke sa kartice, te verificirao kupnju na mobitelu putem My Way app, stiže poruka "transakcija je odbijena". OK, pokušam ponovno, ista stvar. I tako nekoliko puta. Odmah sam pomislio da je problem sa mojom karticom. Ništa, nazovem PBZ, i iznesem im svoj problem. Žena na telefonu kaže da je moja kartica OK, da mogu bez problema placati i iznose vece od 2000 eura i da nemam postavljena nikakva ograničenja. Nakon toga me zamolila da probam izvršiti transkaciju dok smo na telefonu kako bi je ona mogla pratiti u real-time-u. Nakon što smo to isprobali, žena mi kaže da sve normalno prolazi no na zadnjem koraku kad ekupi mora potvrditi trasankciju, taj dio ne vidi. Zamolila me da probam malo kasnije. Prošlo je podne, mislim si ajde idem još jednom probati. Naravno sad cijena više nije ista, nego je sada 15% popusta+10%na Visu, čak su promjenili baner za laptop! Ajde nema veze, budem probao. I naravno, ne prolazi. Ništa, šaljem e-mail na podršku ekupi da vide u čemu je problem. U međuvremenu, laptop više nije u ponudi. Dobio sam odgovor slijedeći dan, da oni vide sve moje pokušaje kupnje, ali da ne znaju u čemu je problem, te da je kod njih sve OK. Eto, Crni petak na Hrvatski način! |
|
|
|
|
|
#816 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja još prije mjesec dana ženi naručio masku za mobitel, pisalo da će dostaviti za cca par dana. Prošlo 3 tjedna, šaljem email da mi kažu di je maskica, javljaju da imaju nekih problema sa dobavljačem, da ne znaju kad će točno poslati ali valjda unutar par tjedana. Kažem im da im doslovno još uvijek piše na webu da masku šalju već kroz par dana (ne znam sad točan datum) te da je to doslovno varanje kupaca - nakon toga totalni ignore s njihove strane ![]() Nikakva drama, white people problems je ovo, ali svejedno neozbiljno i jadno. Ja sam zatražio povrat i maknuo ih sa svog popisa dućana u kojima kupujem.
|
|
|
#817 |
|
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
26.11 radim narudžbu, rok isporuke 9.12. Ok, nema problema oko duže isporuke, plaćam i čekam. Stigao 9.12,nista od smsa ili emaila da je spremno za isporuku na paketomatu. Zovem SZK, stavljam mobitel na speaker i tako 30 min tuli, nitko se ne javlja... zatim šaljem email, također nema odgovora. Pogledam danas app i vidim piše status narudžbe "Otkazano", povratnih informacija nema, povrata love nije odrađen. Ali artikl je i dalje dostupan za narudžbu ![]() https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/...m_medium=click |
|
|
|
![]() |
|
|