Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.12.2025., 13:56   #2791
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nije. Gledao sam i jednog Končara ali mi nije boja njegova odgovarala. Njumo treba spojiti sve tri faze (treća je vjerojatno za el.kuhalo ploču na gornjoj plohi)
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2025., 15:33   #2792
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Stiropor je loš zvučni izolator. Od tvrde vune napravi, probaj s njom.
Da, samo je vunu trebao staviti skroz dole na dno gdje je zatvorio rupu jer gore će mu navući vlagu i vremenom pasti dole, pogotovo po ovakvom vremenu kad magla ne pušta danima. Ako je stisne pa nagura, polako će upijati vlagu i kapati dole. Po meni, ako se dimnjak neće upotrebljavati, treba ga ukloniti do razine krova, zatvoriti limom/crijepom/betonskom pločom i odjaviti. Ovako će malo po malo upijati vlagu, mrznuti i pucat će pa kroz x godina ionako neće biti upotrebljiv. Ne znam, nisam pametan.

Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Nije. Gledao sam i jednog Končara ali mi nije boja njegova odgovarala. Njumo treba spojiti sve tri faze (treća je vjerojatno za el.kuhalo ploču na gornjoj plohi)
Samo prati upute i spoji na dvije faze, dobro je to.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2025., 16:38   #2793
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Momci, imam viseći WC, skužio sam da mi se počeo malo gibati, tj. kada dam malo više sile na njega, silikon je već spucao, on se giba/odvaja od zida. Milimetar-dva, ali se odvaja. Zid je čvrst, ugradbeni je vodokotlić, pločice ne miču, samo wc.

Probao sam zategnuti one konusne šarafe (inbus), i dalje ista priča.

Svaki puta kada se netko digne s wc-a, čuje se nekakav škripajući zvuk.

Što napraviti?

Ima tko kakvog vodoinstaletara u krugu Varaždina da dođe vidjeti i zaraditi nešto?

Hvala
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2025., 16:50   #2794
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Skini školjku, počupaj te stare vijke i tiple, stavi mrežaste tiple, utisni injekcijski mort, ubaci hangar vijke ili navojne šipke, pusti neka očvrsne i vrati školjku. Ako ti se to ne da, onda kvalitetnije tiple koje bolje grizu.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Staro 08.12.2025., 18:43   #2795
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
Uzmi si ozbiljne šsrke, gtv je jeftin, a solidan

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Podešavanje ovih kaj je Tajl3r naveo je koma. Što veli Buger, uzmeš GTV pante s podesivom pločicom i bok. Ja ne idem ispod Bluma, no i GTV će zadovoljit potrebe.

https://www.eurolam.hr/proizvodi/mat...taj/?to_page=2
Evo nabrzinu postavio dvoja vrata cisto da testiram podesavanje, sablonu za busenje rupa i kako to sve radi. Kakva hebena magija od panti, nisam morao nista ni stelati, pol mm tu i tamo. Predivno nesto, hvala na preporuci. Mogu misliti kako izgledaju i rade bolji panti

Ovo sam uzeo + sablonu za busenje rupa i kutiju vijaka:
https://www.eurolam.hr/spojnica-soli...iondetail12718

Na kraju sam stoput premjerio sve mjere i malo mozgao i dobro da jesam, jer na kraju svugdje imam ravne pante. Tamo di mi se diraju dva susjedna krila/panti imam dupli korpus, a tu ne ide polukriva panta.
Staro 08.12.2025., 20:02   #2796
fanATIk
Premium
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ja koristim Blum clip top pante. Više idu u visinu, dubinu i širinu od GTV-a tak da imam više mogućnosti štelanja.
Jednom kad probaš pantu koja se štela samo odvijačem i podesivu pločicu, nema nazad.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2025., 20:10   #2797
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Toliko dobro sam probusio rupe da mi plocica za visinu (zasad) nije trebala #picajzla Ne, ovo je neka potpuno druga dimenzija, slazem se.
Staro 08.12.2025., 20:54   #2798
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Te pante imaš za kupiti u Ikei kao Ikea brand (za Metod kuhinje) ali piše Blum i odlični su te imaju 10g garancije ako se ne varam. Ne znam kakva je cijena relativno na Blum brendirane. Možda čak i jeftiniji.
Jedino što se ne šarafe 4mm vijkom nego imaju integirane plastične tiple 8mm ali su top za montažu i štelanje. Isprintao sam šablonu za bušenje i nema greške.

Danas se uhvatio malo kićenja lampicama i onda još večeras kupio 2 seta jedan po 1000, drugi 500 žutih lampica za gornji kat

Uz to još sam montira 8m led traku ispod vrtne klupe za malo ambijentalnog svitla, sutra moram stavit u razvodnu kutiju i prištekati relej za mehanički wireless prekidač.

Zadnje izmijenjeno od: Mar. 08.12.2025. u 21:03.
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2025., 21:08   #2799
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Poznanica ima hettich u lesnina kuhinji, pola ih je poispadalo jer koriste neke plasticne umetke na elemntu, nezz jel to do hettica il lesnine, ugl uzas i nemos niti ustimat. Kuhinja nema niti 5 godina
OuttaControl je online   Reply With Quote
Staro 08.12.2025., 21:11   #2800
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Kod Ikee su mi bile malo preskupe za to sto mi treba, tamo su 10ak eura za par panti i da, Blum su (a vidim i 25 godina gare). Da uzimam novu kuhinju pa ajde, pozivit ce panti koliko i kuhinja. Ovoj mojoj kuhinji dajem jos 5-7 godina max.
Staro 09.12.2025., 08:41   #2801
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Skini školjku, počupaj te stare vijke i tiple, stavi mrežaste tiple, utisni injekcijski mort, ubaci hangar vijke ili navojne šipke, pusti neka očvrsne i vrati školjku. Ako ti se to ne da, onda kvalitetnije tiple koje bolje grizu.
Kako da počupa vijke, pa vijci, tj. navojne šipke su dio ugradbenog vodokotlića.
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2025., 09:24   #2802
tiki66
tiki
Moj komp

tiki66's Avatar

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Kako da počupa vijke, pa vijci, tj. navojne šipke su dio ugradbenog vodokotlića.
Da, to je i meni palo na pamet, to je na samom geberitu?
tiki66 je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2025., 11:29   #2803
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Promaklo mi da je ugradbeni... Rekao bih da se onda klima cijeli kotlić u zidu, ne znam što drugo može biti.

Staro 09.12.2025., 15:20   #2804
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Koliko znam, školjka se montira na plastične piksne koje idu preko navojne šipke iz očitih razloga.
Moguće da su one oštećene ili loše stavljene pa ima lufta.

Nego, evo jedna stvar koju sam upravo montira i radi izvrsno.
I just found this on AliExpress:
€9.23 | RF433 Frameless Large Panel Self Powered Rebound Wireless Switch Without Battery Outdoor Waterproof Household Kinetic Energy Lig
https://a.aliexpress.com/_EyOneDm

Radi se o indukcijskom prekidaču i releju. Relej i led traku sam spojio u razvodnoj kutiji u vrtu a prekidač sam montirao na stup pergole. Radi savršeno, moguće je upariti više releja i više prekidača zajedno. Poanta je da prekidač ne zahtjeva dodatno napajanje i može se staviti bilo gdje.

Zadnje izmijenjeno od: Mar. 09.12.2025. u 15:43.
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2025., 15:31   #2805
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Ima li Sonoff što slično u ponudi, ako si proučavao?
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2025., 16:01   #2806
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Mislim, ja sam nedavno ugrađivao nove ugradbene školjke i isto sam imao problem da kad sam stavio školjku na zid i sjeo se malo zibala. Ne puno, pričamo o nekoliko milimetara i čulo se kako klikne po pločici jer površina pločica nije skroz ravna.

Ali onda sam kupio neku spužvicu za takve ugradbene školjke i bidete koja dođe između školjke i pločica i poslije nije bilo problema, postoji jako sitan pomak školjke, ali to je zato jer se ona malo namjesti kad sjedneš. Ne čini se da sam ikako mogao našpanati to da bilo 100% fiksno koliko god stenuo te šarafe koji drže školjku.
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2025., 16:30   #2807
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Mislim, ja sam nedavno ugrađivao nove ugradbene školjke i isto sam imao problem da kad sam stavio školjku na zid i sjeo se malo zibala. Ne puno, pričamo o nekoliko milimetara i čulo se kako klikne po pločici jer površina pločica nije skroz ravna.

Ali onda sam kupio neku spužvicu za takve ugradbene školjke i bidete koja dođe između školjke i pločica i poslije nije bilo problema, postoji jako sitan pomak školjke, ali to je zato jer se ona malo namjesti kad sjedneš. Ne čini se da sam ikako mogao našpanati to da bilo 100% fiksno koliko god stenuo te šarafe koji drže školjku.
Ali meni se to počelo dešavati nakon godine dana.

I zaškripi školjka kada se digneš, svaki puta.

Silikon se kompletno odvojio od školjke, kad sjedneš, pleće 3mm sigurno.

Spušva je ispod, pogledao sam.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2025., 19:50   #2808
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Edit: imgbb sjeba slike,imaju dva linka na imgur

Zena i ja odlucili srediti staru kucu na selu, dva kata, pa raspitivanjem kod mestara/cijena/radova shvatili da nam je bolje sami odraditi skoro sve i naučiti usput,
i ustedit 60-80k eur.
Ide sve novo, sve instalacije, dovodi,odvodi...

Počeli smo od osnove, a to je spajanje 4 wc-a na novo sprovedenu kanalizaciju u selu i usput izoliranje temelja radna snaga za cili projekt nas dvoje,
chatgpt i moj stari koji je veliki handyman.
Ukupna duljina glavne fi160 cijevi 22 metra, 2 prelivne šahte radi pada terena (mora biti 1.5-2%), imamo 4 spoja na fi110 za wc skoljke i 4 spoja na fi50 za ostalo.

Izolacija temelja neka bitumenska masa, 2cm stiradur i čepasta folija.
Struju cijelu radim ja, to mi je amo reć struka.
Krov smo platili meštre jbg, mogli smo i sami variti tpo foliju ali nam je vremenski stiska...
(priko prike od prike pa cijena 4k eur, nama bi materijal izaša 1500 eur)
U prizemlju je bila catrinja/bunar dubine 4ipo metra.
Tu smo probili zid i napunili šutom do ravnine poda, na to ide nula, stiradur i fermacell ploče, te se pretvara u sobu.

Kanalizacija i izolacija https://imgur.com/a/0hMaztI

Krov ravni sa izolacijom (od 14 cm do 6 cm pad izveden stiroporom eps100)
Proboji i ex-bunar

Imali smo jos 3 proboja zida uz ovaj u bunaru, tj izrada otvora za vrata, za novi raspored itd. Zidovi su ono 35-45 cm kamen+beton.
Odradila bosch sds max 8ica, dvije no name sds štemalice, makita kutna brusilica 230mm,
i sve preživilo osim jedne no name sds štemalice,raspala se glava totalno.

Prozor u izradi na ex-bunaru i jedan proboj na gornjem katu https://imgur.com/a/5ADaYJE

Sami zamjenili većinu prozora i vanjskih vrata, ubrzo dolazi ostatak pa ćemo i to. Obrada špaleta,knauf,gletanje,pituranje itd to sve sami radimo.
Postavili smo i oluk skoro oko cijele kuće, 3 dana posla

Slijedi vanka dovesti novu vodu od vodomjera u dvorištu do kuće, te cijeli razvod u kući. Ići ću sa zelenim PPR 3/4 do prostorija, pa po prostoriji PPR 1/2
Takodjer unutarnji radovi voda/odvod/struja, pa nalivanje estriha gdje treba, i postava pločica/vinila.
Mislim da ćemo do kraja projekta platiti još samo meštra za keramiku u wcovima,
i da će ukupni račun biti oko 30k eur. za 130 kvadrata stambenog prostora, 2 stana, 4 wca, 4 sobe, 2 kuhinje/db

Započeto 10.2025, predvidjen zavrsetak radova "kljuc u ruke" 05.2026

Zadnje izmijenjeno od: webstartm. 10.12.2025. u 08:30.
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2025., 22:17   #2809
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Lijepo ste se uposlili. Ovako ispadne ušteda novaca i živaca, do čega je došlo.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2025., 07:51   #2810
Matijac
Premium
Moj komp

Matijac's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Jako dobro, tak je najbolje ako imaš vremena i volje. Frend je sam renovirao stan, sve gledao youtube, učio i slagao osim plina to mu je morala službena osoba.

Matijac je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2025., 08:12   #2811
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

I moj frend je sve sam radio, kompletna renovacija stana u zgradi. Godinu dana je tuckao po njemu. Susjedi ga i dalje obozavaju
Staro 10.12.2025., 08:59   #2812
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Do sada sam 3 puta uređivao svoj stambeni prostor, od kompletnog stana u potkrovlju kuće, renovacija stana do temelja u zgradi i sad uređenje kuće na 3 etaže.
Potpuni početnik, struka nevezana za išta od navedenog
Naravno bilo je greški u koracima, ali uštede su ogromne, posebno unazad 5 godina, od kada su se cijene nekih stvari i udvostručile.
Knauf, keramika, odvod, struja, podovi itd.
Staro 10.12.2025., 09:27   #2813
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Bravo.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2025., 14:12   #2814
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
Edit: imgbb sjeba slike,imaju dva linka na imgur

Zena i ja odlucili srediti staru kucu na selu, dva kata, pa raspitivanjem kod mestara/cijena/radova shvatili da nam je bolje sami odraditi skoro sve i naučiti usput,
i ustedit 60-80k eur.
svaka čast
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2025., 20:08   #2815
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Je, ustede su strasne, pa sama kanalizacija vanka i u kuci, razvod vode po kuci,wcovima itd bi bio oko 15k eur u rukama, bez materijala, bez kopanja/zatrpavanja/betoniranja, bez izoliranja temelja. Strasne cijene,pogotovo u dalmaciji. A uz chatgpt, youtube i fb grupe stvarno se sve moze ako imalo znas s rukama. Alat nije skup.
Staro 10.12.2025., 21:29   #2816
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Svaka čast da ste stigli sve to uz posao. Mislim ja to nebi nikad uspio i da znam to sve radit. Jedino da imam dva-tri radnika da odrađuju moj posao, a ja ću kuću.
Piksa je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2025., 09:25   #2817
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Vjerujem da je super, ali slike ne vidim.

Staro 11.12.2025., 09:36   #2818
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
I moj frend je sve sam radio, kompletna renovacija stana u zgradi. Godinu dana je tuckao po njemu. Susjedi ga i dalje obozavaju
Meni susjed ispod 9 mj kompletna renovacija stana, jbg, jednog dana bum ja pa racunam da ce bit razumjevanja kao sta sam i ja imao za njega
Staro 11.12.2025., 18:59   #2819
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Citiraj:
Autor Piksa Pregled postova
Svaka čast da ste stigli sve to uz posao. Mislim ja to nebi nikad uspio i da znam to sve radit. Jedino da imam dva-tri radnika da odrađuju moj posao, a ja ću kuću.
Ma kakvi uz posao, nema šanse. Samozaposleni smo, smanjili rad tu a pojačali rad na kući.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Vjerujem da je super, ali slike ne vidim.
Glupi imgbb, stavia san imgur linkove

https://imgur.com/a/0hMaztI
https://imgur.com/a/5ADaYJE
Staro 11.12.2025., 21:35   #2820
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Ka vidin kamen u zidu naježim se od muke

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk