|
|||||||||||
|
|
#571 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#575 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Sigurno za njih, navodno imaju 3-4 godine ugovornu obvezu. Bilo je na redditu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#577 | |
|
Uptime 99.99%
|
Najbolji dio, ako se nesto dogodi za nista nisu odgovorni. Citiraj:
|
|
|
|
#578 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Kada bi HR bila pravna država, takve kretenske "odluke" bi padale na sudu uz odmahivanje rukom i podsmijeh. Ali naravno da HR nije pravna država, mi imamo još što peglati dok doguramo do stupnja plemenskog razvoja LVL 2.
|
|
|
#579 |
|
Uptime 99.99%
|
Pripazite na Pondiju koliko uplacujete, nisam to primjetio prije, ali sad pise da je valjanost do sredine 6mj. Prebacio sam na poreznoj na pondi, a neki e-racuni mi jos stizu na finu. Kaos
|
|
|
#580 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Pondi za prepaid nudi 4€ (4+PDV) ali vrijedi 6 mjeseci tako da u biti relano je to 8+PDV za godinu dana i tih max 100 racun ili kolko vec upadne u tu cifru.
|
|
|
#581 |
|
Uptime 99.99%
|
Da, zeznuo sam se jer nisam vidio da ima istek sredstava, uplatio sam 10x vise. Pa eto, ako nekome pomogne, da se ne zezne kao ja.
|
|
|
#582 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Mi isto naginjemo Pondiju. Dal je nasao netko nekakav red fleg osim ovog istjecanja kredita nakon 6mj? Imat cemo par racuna mjesecno i naginjali smo fini zbog nade da ce bar oni imat rjeseno, ali su preskupi za nas. Tnx Citiraj:
Piše da se sredstva prenose, tj, nadodaju novim sredstvima.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 09.12.2025. u 10:35. |
|
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Koliko sam uspio shvatiti, to je ista priča kao i sa prepaid mobilnom karticom. Jednom u x mjeseci trebaš "doplatiti" novim bonom, ali sredstva ti ne propadaju. Mi ih koristimo od 2022, stvarno nikad nije problema nikakvih. Naravno, sada je i kod njih ludnica, kao i kod ostalih providera, ali to je privremena situacija dok ne prođe ova tranzicija na 2.0 idiotariju |
|
|
|
|
|
|
#584 |
|
Uptime 99.99%
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...0/2741817.aspx Prije par dana su imali veliki update, a produkcija krece za manje od 15 dana.
|
|
|
#585 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nakon toga sam otvorio XML datoteku i nigdje u njoj nije napisan NKD kod artikla, iako sam ga stavio u šifrarnik. Mislim da će ovo biti kaos, i shit show epskih razmjera. Ja ću doći u ured 31.12 pustiti račune, i nakon toga do 15-20 siječnja ne izdajem niti jedan račun dok se situacija malo ne kristalizira. |
|
|
|
|
|
|
#586 |
|
Premium
|
Jedan savjet, zlata vrijedan jer ćete u protivnom razbiti monitor kao i ja. Kada uđete u moju e-poreznu ili kako već zove to čudo, vidjet ćete Fisk aplikaciju. Kada kliknete na nju, ništa ne otvara. Pa klikćete 5-10-15 puta, i ništa ne otvara. Ništa ne otvara, jer klik na Fisk aplikaciju otvara pop up prozor, koji je u 99 % brwosera po deafult blokiran. |
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
.
|
|
|
|
#588 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#589 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Što ide ovdje? Opet oib firme koju smo odabrali za fiskalizaciju (npr. pondi) ili koji k?Čime se moram baviti na Božić 2010. ![]() Kaže mi kolega koji ima firmicu isto da je morao i nekakve izjave o sljednosti računa upisivati i OIB odgovorne osobne, nije da vidim gdje to postoji. Korisničke upute PU su naravno kao da ih je pisala osoba sa down sindromom. |
|
|
|
|
|
#590 |
|
Uptime 99.99%
|
|
|
|
#591 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Ja klikćem na Fisk, jebem im mater jer kada kliknem vidim da piše Javascript, i bio sam uvjeren da je problem u javi,i klik,klik. Ništa. Onda krajičkom oka vidim u gornjem desnom kutu se nešto pojavilo. Citiraj:
Citiraj:
Nemojte zaboraviti dodati i poslovni prostor! https://fiskalopedija.hr/baza-znanja...stora-eporezna Zadnje izmijenjeno od: Colop. 18.12.2025. u 11:42. |
||
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
upute-odabir-pt-za-zaprimanje-eracuna.pdf upute-davanje-punomoci-za-potpisivanje-fiskalizacijskih-poruka.pdf Trebao si i ovo dobiti od Pondi-ja na mail. Citiraj:
Pondi ima opciju vođenja računa u svojoj aplikaciji (eposlovanje.hr).Zadnje izmijenjeno od: Dule. 18.12.2025. u 11:39. |
|
|
|
|
|
|
#593 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ovo s popup prozorom je poprilična tragikomedija. Prije nekoliko godina sam ljudima koji imaju te bistre ideje pokušao objasniti kako će krajnji korisnici ispizditi na živce zbog tih prozora te da nije pametno da ih koriste, umjesto x na n-tu drugih boljih rješenja. Nekada su browseri malo očitije davali do znanja da je popup blokiran, ali danas se to svelo na tu malenu ikonicu, koja stoji pored nekoliko drugih malenih ikonica.
|
|
|
#594 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cijela ta fiskalizacija je krš. Po n-ti put naši uvode nešto što ne radi kako treba, što nije provjereno u radu. Oni to isprobavaju u 'laboratorijskim uvjetima' i radi kako radi. U praksi ispadne fijasko. U potpunosti podržavam UGP koji s pravom traže odgodu, ali unaprijed znam da od toga neće biti ništa.
|
|
|
#595 |
|
Premium
|
Mene zanima kako će sustav to izdržati kada netko tipa T-com/A1/HEP pošalje u sustav datoteku sa par stotina tisuća računa ![]() Govori mi čovjek koji je developer da ne očekuje normalno funkcioniranje sustava prije ožujka 2026 |
|
|
|
|
|
#596 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Ne znam zašto se rade promijene na fiksalizaciji 1.0 kod nekoga tko izdaje samo POS račune? |
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Što nije to za fiskalizaciju 1.0 koja je već dugo aktivna? Mislio sam da ako firma ima samo veleprodaju ne treba otvarat poslovni prostor |
|
|
|
|
|
|
#598 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Pondi/eposlovanje ne podrzavaju B2C? Radim vecinom s fizickim osobama, racunam da sam nasao posrednika jer svi tu hvale Pondi, odem na stranicu, vidim ovo "Uskoro i podrška za fiskalizaciju u krajnjoj potrošnji (B2C)!" ![]() Koga onda odabrati? |
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#600 |
|
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Računovođe poslale mailove, tek sad sam skužio da mi je 01.01. problem. Valjda. Zašto? Radim isključivo B2B s EU firmama, plaćam Solo, uzeo njihov Monoform kao posrednika, rek'o, dobar sam, sretna nam nova. Imam d.o.o., BTW Ali, morati ću imati i F1. Zašto? Ako želim sebi kao fizičkoj osobi prodati polovni laptop, bam, F1. Kupio sam polovni auto na firmu, morati ću ga se nekada u budućnosti riješiti. Ili F1 ili prodati ispod cijene nekom autosalonu. Kako do sada ništa nisam prodavao fizičkim osobama, možda samo kasno palim. |
|
|
|
![]() |
|
|