|
|||||||||||
|
|
#961 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Postoji tema za tu igru pa ako te kaj zanima o tome,.vjeruj mi da će ti Mommistake i mamutarka tamo odgovoriti unutar 42 sekunde ovaj thread držite čisto i rasprava o grafama.Sent from Usreo Mobara |
|
|
|
|
|
#962 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jel imao netko iskustva sa Zotacovom 1 vent verzijom? Gledam ju na njuški za 300 kn, al da ne uzmem stari drlog koji se grije ko blesav. Treba mi grafa za multimediju (ništa igre i slično) koja ima HDMI i DP u kombinaciji ,a ovo je najjeftinije što sam našao. |
|
|
|
|
|
#964 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Čak ju ni ne nađem na googleu, izbaci mi od Zotaca dual fan modele samo. Evo ima na linku slika grafe gdje sam vidio na boku da piše Zotac. https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-30841398 |
|
|
|
|
|
#965 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. izvadio gtx 960 iz sandy kompa (vidi opcije) jer mi treba za drugi komp i uboo gtx 660 koju sam imao u ladici. problem je sto to gofno nema zero fan mode, i jos gore od toga min speed je 40% ilitiga 1350rpm koje cujem za pop. komp sluzi samo za torrenting i ne treba mu uopce fan na grafi vjerovatno. jel ikako moguce to forsat na nize okretaje? afterburner isto ne mrda ispod i na 40% ima liniju zutu. hvala. edit: ak slucajno ne postoji opcija smanjivanja, bez flashanja BIOS-a njezinog jer nemam vrmeena se stime zahe, probat cu iskljucit ventove samo neznam jel ima kakvu zastitu? temp joj je 28C u idle-u jer veliki side fan ionak stalno puse po njoj, a obzirom da to nebu pod opterecenjem jer samo win i jedna vertual masina rade mislim da nebi trebalo bit problema... opcija 2 mi je da upogonim sandy-ev IGPU sto nikad u zivotu nisam probal i neznam dal to bu ferceralo obzirom da je sandy OC na 4,5ghz i igpu je iskljucen prvi dan. ocu rec mozda OC nebu stabilan vise sa igpu on enable?
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 08.12.2025. u 22:32. |
|
|
|
|
|
#967 |
|
Premium
|
Pa mozda nebi radilo jer je sandy oc opako. A nemam vremena se stime zezat i trazit potencjalno novi stable clock. Pitanje i dalje stoji, jel moguce natjerat gtx660 fan ispod 40%? Ak nije, čupam fan konektore ili vadim cvicange i rezem kabel. Ak krepa, good riddance.
|
|
|
#968 |
|
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Ako nema zero fan mod, ne Možda najbolje da skineš shroud sa originalnim ventovima i sa vezicama složiš neki tihi 120mm ventilator, spojiš ga na matičnu i spustiš okretaje na minimum Sa integriranom grafičkom nebi trebao imati problema iako je procesor OC-an
|
|
|
#969 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
Nvidia GeForce GTX 660 / GTX 660 Ti
|
|
|
|
|
|
#970 |
|
Premium
|
spustit sandy. to je blasfemy. ona nezna za drugu freq, od prvoga dana kuca na 4,5 ![]() 12-16w ta 660tka trosi u idle-u. bar tako pise review lol. iskopcao joj fan konektor. mir i tisina. temp 35c.
|
![]() |
|
|