|
|||||||||||
|
|
#10081 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HyperOS rollout datumi za Poco modele https://www.gsmarena.com/heres_the_h...news-70475.php
|
|
|
#10082 |
|
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
Pozdrav ekipa kupio sam Xiaomi note pro plus 12gb/512 i mobitel mi ne puni brzo. Jucer sam imao brzo punjenje kada je zaslon Iskljucen on puni sporo? Dok je zaslon Iskljucen po meni puni brže.. Pise 120w ali to punjenje traje preko sat vremena |
|
|
|
|
|
#10083 |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Koji note pro plus, 14? On bi se trebao za 21 min napuniti od 0-100: https://www.gsmarena.com/xiaomi_redm...iew-2788p3.php Koristiš original kabel i punjač? Pogledaj u postavkama da nije uključeno kakvo "pametno" punjenje i slično |
|
|
|
|
|
#10084 | |
|
CoD2 geek
|
Citiraj:
https://ibb.co/3mSZVL90 |
|
|
|
|
|
|
#10087 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
|
|
#10088 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
bija jesam prebacija na indiju, ali nista nisam dobija. Jel treba neko vrime pricekati ili odmah dodje notifikacija? ma realno, nije mi neka zurba. Cuja sam da imaju sada desktop mode, pa rekoh idem probati. Ali pišo, još nisam na trici.
|
|
|
#10089 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Prebacis, reboot, par puta provjeris za update i dodje onda Treba mu malo, ali ne sad da stoji dan/dva nego 20ak minuta Samo pazi se bloatwarea za indiju Odma ti instalira vodafone call centar app i moras odradit mjesec dana za 13$ isto tako ti legne Glovo mode kao dostavljac i samozapali se elektricni bicikl u stanu
|
|
|
#10090 | |
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
#10091 |
|
CoD2 geek
|
Skuzio sam punjač nije orginal.. uzeo od kolege punjače i isli usporediti moj je 130g njegov 170g.. i skroz malo se kuži po izgledu.. da li ako nastavim puniti sa ovim fake može nastati bateriji |
|
|
|
|
|
#10092 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Baci ga u smeće, ne može ništa biti bateriji ali nije isključeno da se samozapali, jer ipak je to nekontroliran crap. Original punjač ima nekoliko slojeva sigurnosti i zaštite i izrađen je prema UL 94 standardu. Tvoj punjač vjerovatno nema ni 130g nego su unutra utezi da prikriju perolak fejk proizvod.
|
|
|
#10093 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
I bome, kako si reka, tako je i doša update. ![]()
|
|
![]() |
|
|