|
|||||||||||
|
|
#3061 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Isto katastrofa loše i na LG webOSu... doduse tv nije najnoviji (ima 4g da sam ga kupio), ali maxtv app jako loše i sporo |
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
dal se moze iskoristit onaj stari reciver ako se sada uzme max tv? taj model sam imao prije nekih 5 godina GX-HT501EL |
|
|
|
|
|
#3063 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
App sporo šalta, stream kasni. Jednostavno nijedan parametar nije na stranu aplikacije u odnosu na iptv prijemnik. |
|
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Registered User
|
na samsung tv je update aplikacije,kao nesto malo bolje radi,nisam puno isprobavao pa vidite jel i vama bolje |
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
imam android box od ht (stb hy4420) zanima me kako najjednostavnije napraviti da sa laptopa kad se na video datoteku ili sliku klikne desni klik i onda odabere "pošalji na" i da tad ima mogućnost slanja odnosno gledanja na tom tv preko tog android uređaja |
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
dali netko u zadnjih mjesec dana ima problema sa maxtv imam dva uredjaja ona stara(ne android box) imam optiku tako da net nije problem problem se manifestira tako da se zamrzne slika a ton dalje ide,prebaci se recimo kadar samo emisije slika se odledi i nakon odredjenog vremena opet to se u 90% dogadja na hrt i domacim programima,mada zna i na arenama i hbo s tim da i na ostalim programima osijetim lagano zatrzavanje takodjer kada zelim recimo vratiti nesto radi zablesa se sve i nekad se resetira tehnicka sluzba rijesavala daljinski sve,dolazio tehnicar,mjenjat roter ali i dalje slicni problemi takodjer kuca do mene isti problem internet radi odlicno inace zanima me dali netko ima sto slicno? mislim da mozda zele uvaliti android boxove njihove i zamijenit mi stare uredjaje ali to mi ne paše naravno kada gledam na kompu ili mi boxu nema nikakvih problema hvala |
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Datum registracije: Dec 2006
|
Da, isto tako bilo, došao tehničar i zamjenio obadva prijemnika. Prije su bili neki zaobljeni sa bijelom dugackom bijelom crtom po sredini, zamjenio ih za neki kockasti koji ima samo crvenu/zelenu lampicu naprijed. I od onda nema problema
|
|
|
#3068 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
A budem vidio,mozda sada daju druge neke Ali stvarno glup problem,slika zaledi,ton ide,recimo neki razgovor i cim se kadar promjeni na sugovornika on se odledi,naakon par minuta opet Nisam tako sta sreo |
|
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A da napišete oznaku modela stb - a, a ne da ih opisujete kao kruške i jabuke ? |
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Došli su nam sk kanali Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3071 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#3072 |
|
Registered User
|
pomeli sav sport? |
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Premium
|
Al nesto mi zvoni da se arene gase kao kanali, da sve ide na sk. Al mozda sam i u krivu. Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Premium
|
https://www.index.hr/sport/clanak/ar...1/2735830.aspx Evo Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Fala Bogu, Telemach mi se krajnje zgadio sa ovim načinom micanja sportskih kanala i nemogućnošću da tijekom obračunskog razdoblja prijeđem na skuplji paket. Plaćao sam EON samo zbog F1, a zbog njihove politike sam morao gledati jedan vikend alternativnim metodama jer ne možeš ni platiti da gledaš. |
|
|
|
|
|
#3078 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jedno pitanje, kod paketa Optički internet + TV M u detaljima paketa piše da je moguće gledanje na dva uređaja istovremeno. Jel to znači da se može gledati baš MaxTV na dvije različite telke pomoću app ili taj "sadržaj" neki njihov? Jer piše ovako: " Mogućnost gledanja sadržaja do 14 dana unatrag te istovremeno gledanje na dva različita uređaja." |
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Thnx na info Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozz. Koja je najbolja opcija za nas na bakru? Imam max3 paket s uključenim maxsport plus,hbo,prošireni,pickbox... No nemam sportklub u tome. Kažu moraš na nove pakete. Sad ovo plaćam 43e. Imal sk za slične pare?tnx |
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Nema više tih ponuda "ispod pulta".... |
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
MaxTV - pitanja
Uzimam Net plus maxtv, moze preporuka nekog sticka za gledanje posto firestick jos uvijek nije podrzan. Sve osim obicnog starog xiaomi sticka jer on mi steka sa iskontv-om pa ce vjerojatno i sa maxtvom. Tv je hisense i nije podrzan pa bih gledao preko sticka i preko android tableta posto pise da se moze na 2 uređaja. Da li se pod 2 uređaj podrazumijeva stb plus nesto drugo ili moze neki android stick plus nor tablet? Edit: odgovor stigao, mogu bilo koja 2 uređaja, ne mora se uzimati njihov stb. Zadnje izmijenjeno od: spawn. Jučer u 13:27. |
|
|
|
![]() |
|
|