|
|||||||||||
|
|
#781 | |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2018
|
Citiraj:
Možda uzmem Edifier pa vidim. Mislim da je cijena ok, za ne propustit. Doduše, sad mi klinac kaže da su mu se slušalice strgale. Ima Razer Barracuda X. Naravno, pukle plastike same od sebe, 'ko bi rek'o. Sad moram i to gledat. Možda ima netko preporuku za dobar gaming headset? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#782 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2021
|
Pitanje za ekipu koja ima zvučnike Edifier S351DB. Da li su generalno zadovoljni i općeniti dojmovi ? Već duže koristim Logitech Z623 koji su mi se iskreno zamjerili,a koliko sam čitao po netu, hvale Edifier za kvalitetu zvuka i ostalo. Da se Logi tu nema šta ni uspoređivati. Na Ozone.hr su trenutno na popustu od 65€ (254€). Pa rekoh da prvo čujem dojmove ![]() |
|
|
|
|
|
#783 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Gle...Z623 nije nista posebno ali je bolji od klasicnih "sub bum tras loud" alternativa u tom rangu cijene. Ti Edifier-i nece biti osjetno bolji pogotovo ako mislis spajati preko Bluetootha. Sto te tocno kod Z623 smeta? |
|
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Ma greška koju z623 ima... Onaj volume knob šta registrira prašinu dok pojačaš, pa ti krči onako fino. Nije baš ugodno dok u noći mijenjam volume pa se čuje i prejako u stanu to, pa mi ukućani iz druge sobe dođu. To je globalno svima koliko sam gledao po netu,nije izoliran problem. Smatram da je nedopustivo da oni ignoriraju taj problem na zvučnicima koje sam platio 150€. A sad je cijena istih čak i 200. Gledao sam također i z625, jer neki kažu da na tima je taj problem eliminiran,ali to mi lutrija da ih uzimam pa s vremenom bude ista stvar. Za Edifier kažu kako je i kvaliteta zvuka puno bolja, i nije kao z623 pretežno bass i lupanje. Da je neusporedivo kvalitetnije. A i bonus mi je što ima i daljinski pa mogu s kreveta pojačavati dok gledam film ![]() |
|
|
|
|
|
|
#785 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
A gle ako trazis glasnocu i bas vecina toga od renomiranih proizvodaca u rangu 100-150 Eura ce biti ok i zvuci vise-manje na isti kalup, ali bih ti preporucio kabel. Bluetooth zna cak i duplo poskupupljivat cijelu pricu za istu ili losiju kvalitetu zvuka. Manje glavobolje i malo bolji zvuk. Ako trazis muzikalnost onda treba druge 2.0 opcije gledat (studio monitore vecinom). Edifier ima i solidne 2.0 sustave koji imaju bolje balansiran bass nego plasticnjaci koji bez subwoofera zvuce ko da kokos prdi. |
|
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Kabel stalno i koristim. Iskreno Edifier nisam nikad imao pa mi ovaj njihov 2.1 sustav upao u oko jer vidim da ljudi hvale. Budem jos malo istrazio. Hvala za info ![]() |
|
|
|
|
|
|
#787 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Osobno doma koristim Edifier S2000 MKlll i malo je reć da sam oduševljen tim zvučnicima. |
|
|
|
|
|
#788 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#789 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
|
|
|
|
|
#790 |
|
Fresh Juice
|
|
|
|
|
|
|
#791 |
|
49%winner
|
Bogumi, je. Visa/karticarska kuca ih je na kraju pricepila s nekakvim chargebackom ili tome slicno. Ugl sve je eskaliralo na neke vise levele, a mislim da sam sve postove lijepo dokumentirao u Ozone topicu jer je sve trajalo skoro par mjeseci... Vec mi je u magli. Danas bi mi prst ipak prikocio da vidim takav deal u Ozoneu ![]()
|
|
|
|
#793 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Frend mi je davno objasno zakaj se to događa. Naime, ako ne koristiš često volume onda se napravi patina (sad jel toga ima i u novim volume knobovima ne znam). Ali kada imam problem onda pojačavam i smanjujem onak pol minute i više da se to počisti. Imam taj problem na pojačalu koje je jako staro. Technics SU-C04... Ali da i na Genius zvučnicima isto počnu šuškati. Pojačavam više manje iz OS-a pa onda...
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 02.12.2025. u 14:13. |
|
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Da,radio sam to tako. Zaista iritantno. Navodno i Z625 ima isti problem. Kako si rekao, svagdje gdje je analogno je ista stvar. Jedino trajno riješenje je to koje si spomenuo, ostavit potenciometar i pojačavat iz OS Poklonio sam ih na kraju frendu a sad si gledam neke druge zvučnike kupiti. Vuče me Edifier S351DB. Makar i tu sam našao da se ljudi žale na sub. Što više istražujem,više nađem minuse ![]() Zadnje izmijenjeno od: Roverinho. 06.12.2025. u 15:01. |
|
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Da li si koristio kad S351? Ili znaš nekog tko ih ima? Gledam ih baš na Ozone.hr su trenutno 266€ E sad ono što me brine.. Guglao sam malo, i dosta ljudi se žali na probleme s subwooferom. Navodno da ima "rattling sound", nekima je to pri većoj glasnoći, a puno ih kaže i da je pri nižim tonovima. Čak i na Youtube ima jako puno videa s navedenim problemom. Poslao sam i upit na Ozone.hr da li bi uopće prihvatili to kao razlog za reklamaciju. Ljudi kažu da Edifier tvrdi da je to normalno, po njima i nije nešto što bi trebalo servisirati ili mijenjat. Pa sam sad u dilemi malo. Da li ih uzet, pa kakve sam sreće nek i mene to zadesi... Zadnje izmijenjeno od: Roverinho. 06.12.2025. u 14:53. |
|
|
|
|
|
|
#796 |
|
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Jučer sam vidio dobre popuste na soundbarove pa sam zagrizao da nabavim jedan. Gledam neke bolje pa imam dilemu. Sonos Arc Ultra - super dizajn, reviewi kažu da ima dobar bas i bez subwoofera Kompaktno rješenje. 760€ Samsung HW-Q990F - podržava sve standarde i opcije povezivanja. Iako je plus što je u kompletu zasebno subwoofer i rear zvučnici, trebao bi razmisliti kako smjestiti stražnje zvučnike da ne nagrđuju prostor. Da su bijeli još bi se i uklopili ali samo se prodaju u crnoj boji - 640€ što je best buy ali nešto je ružniji dizajn Budući da je TV u potkrovlju pod kosinom, nisam siguran koliko 11.1.4 sustav bude dobro radio i kako će zvučnici usmjereni prema gore usmjeravati zvuk. Pa vidim da ima JBL Bar 800 Pro sa 5.1.2 sustavom na dobrom popustu za 570€. Ima dobar feature da se stražnji zvučnici mogu odvojiti i staviti bilo gdje u prostoru jer imaju bateriju. Pa tu ne bi bilo problema sa estetikom stražnjih zvučnika jer bi se po potrebi mogli postaviti negdje za vrijeme trajanja filma pa vratiti na soundbar. Mišljenja? U zadnje vrijeme slabije gledam filmove pa mi nije potrebno full kino iskustvo ali htio bi dobar zvuk kad se zalomi da želim nešto pogledati. Uz to da mogu i puštati radio ili spotify i da ima relativno dobar zvuk i za muziku |
|
|
|
|
|
#797 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#798 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
znači na ovu temu... Kupija sam Tribit Stormbox blast 2 . Njega sam spoija na TV sa 3.5 mm jackom, a na komp se spajam koristeći BT. Zvuk koji dolazi sa tog uređaj je nevjerojatno bogat i topao. Potrebno je podesiti EQ, jer je defaultni katastrofa, ali nakon toga odlična stvar. Super stvar ukoliko netko želi imati 2u1, portabilni zvučnik koji je također i brutalan audio sustav.
|
|
|
#799 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Jel može preporuka za neki soundbar do 650 eura. Gledao sam Sonus, ali je nekih 900 eura, kupuje se novi TV, ili TCL ili Samsung od 75-85 ". |
|
|
|
|
|
#800 |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
|
|
|
#802 |
|
Registered User
|
Upravo mi stigli zvučnici Edifier S351DB. Naručio sam na Ozone.hr i iskoristio 67€ popusta. ( sa 320 spustili na 253) Malo je reći da sam oduševljen kvalitetom zvuka i jačinom. Na nekih 40-50% lupaju pošteno da nije potrebno ni pojačavat puno jače. Pogotovo dok si u stanu. Spojio sam na komp s kablom, i fino si povezao s bluetooth na tv. Super mi je da ima daljinski pa se može s kreveta fino kontrolirat sve. Svakako prezadovoljan sam. |
|
|
|
![]() |
|
|