|
|||||||||||
|
|
#931 | |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Čovjek je u pravu, izmijenili su nešto što su reklamirali i gurali. Svaka mu čast na volji i trudu. Ja bih osobno ustavom zabranio singleplayer, botove, skinove, boostere, milijun oružja i ostale gluposti u BF franšizi. Ali ako reklamiraš nešto pa onda to izbacuješ, nije ok. Ja sam uzeo igru prvi dan, igram isključivo conquest, koristim početna oružja za svaku klasu i hebe mi se za daljnja otključavanja, skinove, itd. Ni meni se ne sviđa gdje sve ovo skupa vodi ali već sam se pomirio s tim da je omiljena franšiza otišla u qrc krasni već odavno. |
|
|
|
|
|
|
#933 | ||
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Usput, forum nije mjesto koje bi tebe trebalo samo zabavljati, pdx. Ljudi s pravom kritiziraju igru, i ja kao jedan od njih ću to i nastaviti. Moje pitanje vama, i budite iskreni: Da uvedu dedicated servere, bolje i veće mape, bolji UI, bolje handlanje vozila (pogotovo zračnih), fixaju većinu bugova (netcode, tick rate, itd.), da li bi vam bilo: A) Drago B) Mrsko C) Svejedno ? Btw. "So awesome to see." Battlefield 6 dev says ex-DICE developers are coming back in droves — that bodes well for Season 2, REDSEC, and updates beyond . . |
||
|
|
|
|
|
#934 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
upalim igru, stisnem play, zabavljam se s frendovima na diskordu, ugasim igru i nastavim dalje sa životom, meni (nama) je više manje sve ok, isključio sam mape koje nam se ne sviđaju i voila da mi se ne sviđa nebih igrao, simple as that, podrška svima koji rade za dobrobit nas koji to ne radimo, ali s obzirom na prodaju mislim da će sve ostati kako jeste, ja sam za sada nabio 50ak sati, još toliko i ja zadovoljan, ionako nemam vremena za visit u igri svakodnevno kao prije 15g u bc2 ako smatrate da igra ne zadovoljava, i gajite nadu da će se išta promijenit - možete to komotno zaboravit, neće na bolje, ili da uvaže vaše molitve - not going to happen, zato je meni sve te žalopjke tužno za čitat, jer znam da od toga neće biti ništa, bilo bi lijepo da bude, ali neće i morat će pričekat bf 7 ili kako god se zvao, pa da opet obećaju čuda, narajcaju nas, ispostave poluproizvod, prodaju odlično i nastave ka bf 8 ![]()
|
|
|
#935 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
..ali ipak trosis vrijeme na citanje tudje kritike i otvoranja podforuma i kritikovanje nezadovoljnih ljudi igre na koju zaboravis nakon sto je ugasis. Mislim, stoji to da se puno nekad prdi o propalim proizvodima i da nece doci do gigantskih kompanija, ali onda dovodis u pitanje, ako se moze samo pozitivno pisati, ili ne pisati u opste; cemu postoji forum? Sta forum znaci. Sta je osnova foruma kao temelj olnine drustva koji prizilazi kao struktura ljudskog uma. ![]() E to me podsjeti kada su "zeleni" ktitikovali Top Gear i to sto promovisu automobile koji zagadjuju planetu. Kako treba koristiti javne prevoze. Kada je izaslo istrazivanje da po osobi, javni prevoz i vise zagadjuje (diesel trains) od prosjecno pdodanih automobila. Zeleni su rekli: najbolje putovanje je ono koje se uopste ne desi.
|
|
|
#936 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
pa čitam ovaj forum 20 godina, skoro sve, čitam i svašta drugo u životu što mi se sviđa i ne sviđa - moj izbor jel, kao paljenje bf6 smatraš da bih ja trebao zaobilazit ovu temu jer su ljudi nezadvovoljni? pa to je i poanta foruma, ne razumijem o čem pričaš
|
|
|
#938 |
|
Registered User
|
|
|
|
#941 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
da, sve kažu u traileru, samo 3 mape i 5 modova ![]() https://www.ea.com/games/battlefield...ips-and-tricks
|
|
|
#942 |
|
Registered User
|
Nisi nista propustio. Nikad manje igraca a nikad gori netcod. Ako je lik statican i okrenut ledjima, doslovno prva 2-3 metka ne rade hitreg. Gledam lik puca RPG na moj tenk, raketa prodje kroz tenk. Ima bug kad te neko reza da se kamera odvoji od igraca i onda sebe gledas iz trece perspektive. Motion detector zvuk se zakaci za tebe nekoliko minuta gdje god hodao. Cak i ako vozis tenk. Pojavio se rubberbanding, trzas dok trcis. I Ima bug ako koristis adrenalin da te igra teleportuje sa jednog kraja mape na drugi. I kao neko ko igra medica, defib vise ne rade nego sto rade, mater im debilnu pa kako je igra bila bolja u beti i po izlasku ali sad se iz dana u dan raspada. ..ali su oni dodali gatling gun. Nisam nikad svjedocio da neki naslov ovoliko degradira od igraca do kvalitete za mjesec dana. Uopste nije vise ista igra. Da je ostala kao day 1, dosadila bi ali bi se dalo igrat.. sad.. Hardline je AAA kvaliteta za ovo brdo govana. ![]()
|
|
|
#943 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Znači zvuk u igri mi je govno totalno, bio je i na redsecu, ali to sam igrao samo jednom onda pa reko valjda bug.. Ali i dalje je govno, doslovno kao da mi je kontakt loš u sluškama. Imao netko slično iskustvo? Šta sredit u audio setingsima jer čini se ad ništa ne pomaže? Za sada dojam- meh... edit: indijac našao riješenje... ![]() https://www.youtube.com/watch?v=V2ukG4ZY3Lo Zadnje izmijenjeno od: picajzlaaa. 25.11.2025. u 21:46. |
|
|
|
|
|
#944 |
|
₿
|
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
Registered User
|
Poceli su isto limitirati 64p servere na 48p: https://www.reddit.com/r/Battlefield...8p_eu_servers/ EU predvecer botstation. ![]()
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. Danas u 18:37. |
|
|
|
|
|
#946 | ||
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Burazu šaljem free je, veli on, e ak stignem skinem. Nikakav pull, a free redsec im brojke održava zdravim koliko toliko. jesi ti probao malo vidio jel se šta popravilo po tvom dojmu od bete? jer kako netko kaže, a slažem se, ovo je pokušaj privuć kojeg starijeg da vidi da je igra sad super, iako sa svakim novim fixom tu su dva nova buga koji uvelike umanjuju doživljaj igranja. Citiraj:
činjenica je da igra ima velikih problema, no nemoš nadglasat one glasne likove šta beru tratičnice, ne kuže pola qurca ali viču super je šta vi serete da ne valja zvuk, vozila, netcode itd...lol svakim pečom pojebu em integritet igre, em naruše balans.
|
|
|
|
#947 | |
|
₿
|
Citiraj:
![]() Uspjeli su privući mog prijatelja koji je pljunuo €70 i sada igra 1-2x tjedno po 45min i bude zadnji na ljestvici sa KD 1/18. Inače nekoć je igrao BF3 i BF4 s nama, ali ruku na srce, nije bio dobar ni tada ![]() |
|
|
|
|
|
|
#948 |
|
Registered User
|
"šta nisi stavio screen na pola gejma" Zato sto nisam toliko ni ostao u igri. Botovi se sudaraju. Jutros prije posla upalio, bila dva igraca mozda, ostalo sve botovi ali kontam, rano je jos. Ko igra u ova doba. Otkako je igra izasla, jedne jedine partije nisam odigrao sa botovima. Ceka se minuta-dvije da se popuni zadnjih sedam dana mozda. Ali budu sve igraci. Ovo su promjenili nesto od jucer-danas ili kada vec. Ni u jednoj BF igri nisam vidio da limitiraju 64p server na 48p. Tolika je razlika u odnosu na proslu sedmicu, isto bug kao na 2042 kada nisu znali sastaviti igrace. Medjutim geldajuci da se broj nije promjenio sa free weekendom, svaki reddit post hitreg problem. Prije ce biti ljudi odlaze. Ne znam, tuga. Kakav potencijal ode u q.
|
|
|
#949 | ||
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|