|
|||||||||||
|
|
#32341 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo već ima i trailer ![]() https://youtu.be/V4gkgoAu2-E?si=gwv-QWMeLxw7x-no Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#32342 | |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#32343 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
jao braćo, od rakije glava ne boli, samo ne miješat!!!!! OT gledao Frankenstein (2025) nije loše, ali predugačko za to što je prikazano, moglo je i bolje.. ali ajde Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 25.11.2025. u 19:39. |
|
|
|
|
|
#32345 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
nisi brt, nisam ni ja vjerovao dok nisam probao (uvijek sam mislio da je rakija "prejaka", ali nije).. samo šljiva od rakije (ili šta voliš od rakije, travarica ovo ono) i ko bog si tu večer, i sutra ujutro.. samo ne kombinovat s pivom, ili ičim drugim.. mislim možeš dakako, ali tad ide kaos i nisi fin ne samo sebi nego i drugima! OT - nemam ot, izvinite admini, moralo se, znam da ćete razumit, i vi pijete ili ne bi bili pc ekspert admini da trpite sve ove napise na forumu (što trezan misli, pijam kaže), kad kombinuješ.. a rijetko valja |
|
|
|
|
|
#32346 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao jučer Predatora ovog zadnjeg, Badlands. Nije najgori koji sam gledao, da se pogledati, ali to više nije to. Od onog surovog, primitivnog predatora, ubojice, sada je predator praktički čovjek. Ono, gledljivo, rekao bi na razini svih novih filmova takve vrste, bez priče i ideja, brdo CGI-a, samo rokanje od prve do zadnje sekunde. I baš sam si razmišljao, taj film treba koliko glumaca? 3? Sve ostalo cgi. 6/10 od mene, bolje od svih AvP sranja. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.11.2025. u 14:36. |
|
|
|
|
|
#32347 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
@mommistake Općenito je to isto novi revizionistički trend, doduše započeo još s onim Twilight teen sapunjarom da se pojave koje su uvijek bile simbol zla (vampiri npr.) humaniziraju i relativiziraju. Oćemo dobit uskoro i Disney Aliena nekog antropomorfiziranog dobricu koji trči livadom za leptirima i cvijećem, umjesto da u mračnim hodnicima proklete svemirske lađe kasapi izbezumljenu posadu. |
|
|
|
|
|
|
#32350 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Predator: Badlands OK za trud i uvođenje svježine u serija, makar to je limunadica za mozak na pašu TRON: Ares solidno zbog slike i muzike, iako ovo nije Daft Punk koji je nosio prethodnik daleko bolje. Leto je solidan. |
|
|
|
![]() |
|
|