|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
AOC 24G2U nemoze priko 75 hz
Pozdrav svima Imam problem s onim popularnim AOC 24G2U Radi na 75 hz, ali priko ne, onda se vidi samo prva 2 ili 3 reda pixela na vrhu, probane sve kombinacije kabela, kupija novi DP kabel, ali opet isto, prije je radija normalno. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Probao drivere promjeniti? Hardver ostao isti? Na žalost mislim da je do monitora. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I moj AOC je bio tako zakucan na 75 Hz, mijenjao drivere, kabele, portove, čistio registry i ne znam što sve ne, na kraju se nakon reinstalacije Windowsa ponovno pojavilo 120 Hz iako je verzija GPU drivera ista (!!!). Doduše, nisam imao te crte što spominješ nego nije uopće bilo opcije za 120 Hz.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Na vise kompova probano, znaci i win drugi, gledam po netu, nisam jedini, valjda neka maticna u monitoru. I zanimljivo radi jedino ako imam 2 monitora spojena, iskljucim drugi onda na ovom nema uopce slike. Novi monitor, nema druge izgleda, a ovog za secondary monitor. Win pokaze 144hz al nemoze radit, nemogu ni u bios uci. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Znači prvo se igraj postavkama u Windowsima, zatim u Nvidia control panelu i na kraju s kabelima (pošto kažeš da su novi). |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ako je probao na više računala, sumnjam da je do windowsa. To što je monitor drugi nema veze, on mora ići na preko 75. Ako je sve radilo ok i sad ne radi, opet, sumnjam da je do windowsa. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|