|
|||||||||||
|
|
#85081 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Baci oko. Ovo su dosta sitne ogrebotine, vidljive pod svjetlom, ali ih je puno. Imam osjećaj da I vide se, nije da se ne vide golim okom. Još je ona siva boja, Dolphin Grey Metallic. |
|
|
|
|
|
#85082 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#85083 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Trenutno je 31 Golf dostupan za isporuku odmah, nekoliko čak u Zubaku. Nek vidi jel mu koji drugi odgovara i nek njega uzme. Makar u drugoj autokući kad mu Zubak pare vrati ako se uspiju tako dogovorit https://isporuka-odmah.vw.hr/search?mg=078 |
|
|
|
|
|
#85085 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#85086 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#85087 |
|
Premium
|
A očito se vozio nešto, da. Pitanje je odakle je došao, što se s njim radilo, Zubak naravno takve informacije ne da je van. |
|
|
|
|
|
#85088 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ma ovo je za odvjetnika i novine. Zamisli kupiš novi auto koji je izgreban i ima 170km. ![]() Tko zna kako je vožen tih 170km, možda je netko driftao s njim, možda je vožen na visokim okretajima šta se ne bi smjelo barem prvih 1000 km. Ili je došao pun grešaka pa su ih popravljali i vozali ga dok nisu nestale sve greške, i tako skupili 170km ![]() Ne mogu novi auto kupcu isporučit pun grešaka na instrument tabli. Moja octavija mk3.5 kad sam ju preuzeo imala je 7km |
|
|
|
|
|
|
#85090 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Možda je to ona spika da u tvornici testiraju aute prije isporuke i njegovom zaboravili resetirati brojač ![]() Ja sam svoga preuzeo sa 16km. Bio je opran i obrisan, nikakve ogrebotine nisam primjetio |
|
|
|
|
|
#85091 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#85092 |
|
Premium
|
To ti mogu provjerereno reći da se resetiraju tvornički brojčanici na Kiji, ja sam isto vozio Kiu 10 godina. Imao frenda koji radi kod Prikratkoga na servisu. Ne može auto imati 0km, transport između odjela, transport s i na kamion, transport u razna skladišta, transport s npr. broda, auto ne lebdi niti leti, u jednom trenutku se mora malo provozati. Kia dolazi u Rijeku brodom, unutar luke ti samo napravi nekoliko km, na svoje oči to vidio. Tako da, 0km, nemoguće. Pa ja bi rekao da si u pravu, koliko god to smiješno zvučalo. Ne vjerujem da su testirali, ali da se netko vozio, je. |
|
|
|
|
|
#85093 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ma jasno, nema teorije da je prošla toliko kilometara, a da je nitko nije upalio i prenio. Vjerojatno, kad je stigla na destinaciju i prošla neku validaciju, su resetirali brojač.
|
|
|
#85094 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Po meni ovaj auto je nekak uspio promaknuti, od čišćenja, resetiranja i poliranja u Zubaku. |
|
|
|
|
|
|
#85095 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
... Zadnje izmijenjeno od: Juan. 25.11.2025. u 15:10. |
|
|
|
|
|
#85096 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Na stranu sad te ogrebotine ali tko je spreman najobičnijeg golfa čekati 9 mjeseci jbt... I to još u temeljnoj boji ajde da je naručio ne znam šta rozog bentleya sa sicevima od zebreće kože pa ajde. Ne kužim taj mindset.. I još I'm hitno treba auto i snalaze se lol. Ako se neki auto ne može isporučiti unutar mjesec dana max ja ga ne kupujem. |
|
|
|
|
|
#85097 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
hahahaha, to mi je najbolje bilo kad smo Kiu uzimali: - Jao gospodine, baš u toj boji...nažalost, morat ćete pričekati neko vrijeme? - Pa koliko je to? - 17 dana, gospodine, ali damo vam 500€ popusta, ako odlučite pričekati. Auto stiga za 12 dana. ![]()
|
|
|
#85098 |
|
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
ok procital sam ovo sa zubakom, bas sam se uzrujo... https://www.volkswagen-group.com/de/...procedure-2007 ono ima chat sa vw, pitaj na chatu ak niš drugo, dobar dan kupil sam novi golf zgreban sa 170km kod vašeg zastupnika, to vam je nova poslovna praksa? molim vas da me uputite na nekoga relavantnog u riješavanju ovakvih problema. ne košta
|
|
|
#85100 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#85101 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#85103 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ili ključ za ključ s tim da ću ja u tvoju morat ulagat, a ti dobivaš dva seta novih kineskih guma. 😂
|
|
|
|
#85104 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam koja priča stoji iza ovoga, ali bi je volio čuti https://www.facebook.com/rijekaplus/...ref=embed_post
|
|
|
#85106 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ja se sve nadam da će me potrefit neko normalan, ali ono... budimo realni ![]()
|
|
|
|
#85108 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
#85109 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
To nisu opravdanja, to su posljedice. Ako je već došlo do toga, znači da je u hijerarhiji od tehničara, inženjera došlo do vršnih menađera koji su isključivo orijentiran na postizanje monetarnih ciljeva, te je ignorirao sve što su mu ovi ispod govorili. Inženjerska odgovornost, moja odgovornost, je da ukažem na problem. Ako su mene ignorirali i svejedno donijeli odluku, nije moj problem. Čista savjest. Niti prvi, niti zadnji put da je netko poginuo zbog gluposti koju je neki menađer odlučio vođen profitom nauštrb sigurnosti. Takvim ljudima se čini da je isključivo pitanje rizika, tj. tko će na kraju biti zakonski odgovoran. Ako nisu oni, nema problema, samo da postignu ciljeve i skupe bonuse. Moj primjer je važeći iz trenutne auto industrije. Naravno da je povezano s troškovima i u konačnici umanjenjem profita. Srećom još uvijek imamo glasove razuma koji su dovoljno jaki, da menađeri ipak shvate koliko je bitno ne ušparati ta 2-3 centa po prodanoj komponenti i nepotrebno povećati rizik.
|
|
|
#85110 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Ja ne znam što se svi čude da se SADA štedi na sigurnosti. Oduvijek se štedilo. Postojao je neki Ford 70/80tih koji bi se nakon prednjeg sudara pretvorio u buktinju jer su krivo dizajnirali tank za gorivo. U Fordu su izračunali da im je jeftiniie plaćati odštete za mrtve/ozlijeđene nego napraviti opoziv i srediti problem. Pa pogledajte Boeing što je radio sa 737 Max radi profita, a avio industrija je puno više nadgledana i formalnija. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
![]() |
|
|