|
|||||||||||
|
|
#85112 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja još nisam stavio Insigniju na njuškalo, čisto jer mi se tako neda baviti s ekipom s njuškala da je to čudo jedno... Sve se nadao da će mi netko od prijatelja ili poznanika kupiti, ali svima je prevelika i traže manje aute za po gradu. Tako da ću se morati i ja prisiliti ovih dana. Imam osjećaj da će biti zanimljivo...
|
|
|
#85113 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Baš pričam tu s frendom u uredu. Naručio novi Golf 8 u Zubaku u 3. mjesecu ove godine, 1.5 benzinac. Došao mu jučer, išao ga preuzeti, auto je oštećen, vožen i ima ogrebotina oko vrata i na krovu. Zubak će to, pazite sad, sanirati PO SVOM TROŠKU. Pa nego jebeno šta da ćete sanirati po svom trošku? Nema baš previše opcija frend, novi auto bi opet čekao 6 mjeseci. Nekakav popust ili nešto, ne žele čuti. Bem ti Zubak... |
|
|
|
|
|
#85114 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
To je sve prijavio kod primopredaje? Mislim da se to drugacije tretira nego kad prijavis naknadno. Ja bi im vratio, pa neka ga prodaju tako ostecenog. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#85115 |
|
Premium
|
Da, direktno na primopredaji, čak si je poslikao, nije preuzeo auto. Može odbiti auto, ali novi će čekati 6 mjeseci, popust nikakav. Nije ga uzeo, rekli su da će ga ispolirati/riješiti do kraja tjedna, i da se ništa neće vidjeti. Živi bili pa vidjeli, ogrebotine su kao da je netko kod pranja koristio tipa nekakvu žićanu četku, tj. neku jako tvrdu. Na više mjesta. Auto je bio prljav kada ga je vidio i ima 170km. |
|
|
|
|
|
#85116 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Blago Zubaku sa takvim panjevima od kupaca. Pazi lik kupi novi auto koji dok dodje do njega vise nece biti novi, i lik ce ga preuzeti nakon malo farbanja i popravaka, o zivote, koji epic ![]() Btj ljudi stvarno ne zasluzuju bolje. Ali ok, barem ga nisu prebili kad je doso po auto.... ![]() |
|
|
|
|
|
#85117 |
|
Uptime 99.99%
|
Znaci moj auto je bio ostecen od tuce, oni su to sanirali i bivsi vlasnik je vidio da nema oznake modela. Zalio im se i htio je novi auto, a oni su mu dali popust na postojeci i jos nesto dodatne opreme. Tu se radilo o Rutingu koji je na glasu kao najgori, a vidim da je konkurencija jaka. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#85118 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Neki facebook post, instagram (što ja znam što više koriste mladi ) bar neki minimum minimuma.Ja bi šibnuo i email na tipa 10 web news portala, pa možda netko i napravi članak. Ako se bar malo osramote i popuše bar jednog kupca - napravio je bar neki posao.
|
|
|
|
#85119 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Ja isto ne bi preuzeo auto, ali čovjek baš nema puno izbora, na žalost. Treba hitno auto, prodao je stari, trebaju auto, i ovo što su čekali su se jedva snalazili. Popust nikakav ne žele dati na postojeći, kao, sanirat će se do preuzimanja. Ne znam, osobno ne bi preuzeo, ali čovjek ima kompletno drugačiju situaciju. Citiraj:
Ima nekakvog odvjetnika u džepu s kojim diskutira pa će vidjeti kak će biti. Ne ulazim u to. |
||
|
|
|
|
|
#85120 | |
|
Uptime 99.99%
|
Bas gledam opce uvjete u BMW-u, zastitili su se maksimalno: Citiraj:
|
|
|
|
#85121 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Porscheovi su imali neke bijele kao naljepnice koje su prekrivale haubu i krov. |
|
|
|
|
|
|
#85122 |
|
Premium
|
Ma mogu oni pisati sto god hoce u svoje uvjete. To sve mogu macku o rep zakaciti. Da im netko na temelju ostecenja odbije preuzeti auto, te sve njihove tocke ugovora padaju na sudu. Pa cak i u pravnoj vukojebini od rvatistana. To je nesto kao ovi djiberi po shopovima koji bi smanjili povrat love zbog "ostecene" ambalaze. Neznam, ja sve nove aute u transportu sam vidio sa tim bijelim zastitama. Mozda je to sad po novom, su poceli stediti na tome. |
|
|
|
|
|
#85123 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako nije dao kaparu ja taj auto ne bi preuzeo nema nikakve šasne. Prije bi si išao kupit hundai i40 ili kiu ceed sw nego izgrebanog golfa. |
|
|
|
|
|
#85124 |
|
Premium
|
Nazalost, ako je dosao podici auto, vec je cijeli iznos platio :/ Ali ok covjek nema izbora, prislonili su mu pistolj u Zubaku i to je to. ![]() Da barem negdje u cijeloj zemlji postoji neki zastupnik koji ima auto te klase na lageru bilo bi lakse, ovako pusiona brate ![]() Mislim da taj lik spada u one specijalce koji daju 60k eura (cijelu ustedjevinu) za Troca. Vuce mi na taj mindset ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#85125 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ali eto, tu je di je, ni novi auto više ne garantiraju da ćeš dobiti novi i očito imaju određeni prostor za manevriranje. Ići će preuzeti, garantiraju da se neće vidjeti, živi bili pa vidjeli. Ponavljam, ne bi ni ja preuzeo, ali eto, njegov izbor. Mlad je još, naučit će. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 12:41. |
|
|
|
|
|
|
#85126 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#85127 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Nije moj auto, ja bi ga zapalio prije nego ga preuzmem. Ja sam samo prenio da ekipa koja kupuje novo zna da su na neki način zaštićeni i od tih sitnih oštećenja, kolega gore linkao od BMW-a, ali vjerujem da i drugi imaju slične klauzule. |
|
|
|
|
|
|
#85128 | |
|
Premium
|
Citiraj:
S druge strane BMW-a kad sam ga kupovao polovnog sam pregledao sa svih strana. Al dobar info, sada ćemo detaljno pregledati novog Tiguana kada ga budemo preuzimali ![]() |
|
|
|
|
|
|
#85130 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#85131 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Trenutno je 31 Golf dostupan za isporuku odmah, nekoliko čak u Zubaku. Nek vidi jel mu koji drugi odgovara i nek njega uzme. Makar u drugoj autokući kad mu Zubak pare vrati ako se uspiju tako dogovorit https://isporuka-odmah.vw.hr/search?mg=078 |
|
|
|
|
|
#85134 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#85136 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ma ovo je za odvjetnika i novine. Zamisli kupiš novi auto koji je izgreban i ima 170km. ![]() Tko zna kako je vožen tih 170km, možda je netko driftao s njim, možda je vožen na visokim okretajima šta se ne bi smjelo barem prvih 1000 km. Ili je došao pun grešaka pa su ih popravljali i vozali ga dok nisu nestale sve greške, i tako skupili 170km ![]() Ne mogu novi auto kupcu isporučit pun grešaka na instrument tabli. Moja octavija mk3.5 kad sam ju preuzeo imala je 7km |
|
|
|
|
|
|
#85138 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Možda je to ona spika da u tvornici testiraju aute prije isporuke i njegovom zaboravili resetirati brojač ![]() Ja sam svoga preuzeo sa 16km. Bio je opran i obrisan, nikakve ogrebotine nisam primjetio |
|
|
|
|
|
#85139 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#85140 |
|
Premium
|
To ti mogu provjerereno reći da se resetiraju tvornički brojčanici na Kiji, ja sam isto vozio Kiu 10 godina. Imao frenda koji radi kod Prikratkoga na servisu. Ne može auto imati 0km, transport između odjela, transport s i na kamion, transport u razna skladišta, transport s npr. broda, auto ne lebdi niti leti, u jednom trenutku se mora malo provozati. Kia dolazi u Rijeku brodom, unutar luke ti samo napravi nekoliko km, na svoje oči to vidio. Tako da, 0km, nemoguće. Pa ja bi rekao da si u pravu, koliko god to smiješno zvučalo. Ne vjerujem da su testirali, ali da se netko vozio, je. |
|
|
|
![]() |
|
|