|
|||||||||||
|
|
#1083 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
pa sve ces na kraju popit,gostima uvalis ![]() |
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma previse je doza od kilo, bolje je manje, u splitu srecom imamo u velikom centru "craft" shop, uvjek uzmem par kesica od 100g i isprobam imam par komada, sad vec imam neke favorite pa uz favorite uzmem jos nesto ekstra. |
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Cijene značajno otišle gore Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#1089 |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
Idi na odlomak garancija. https://www.szp.hr/sve-potrosacke-te...ili-ne-radi/34 |
|
|
|
|
|
|
#1092 |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
ne, jeftini mlinci se ne isplate. evo, mozda i najjeftiniji entry mlinac s kojim ces bit zadovoljan jako dugo - Gaggia MD15
|
|
|
#1095 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
imam takav neki iz Lidla - silvercrest i ako meljem 2 ture onda se pregrije i bimetal izbaci. kad se ohladi opet radi OK. očito je slab motor... ako trebaš baš svaki dan, onda odi na nešt ozbiljnije |
|
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
https://www.amazon.de/-/en/Weinsamke...CB8BPTGK&psc=1 Kava mljevena sa profesionalnim mlinom, i zrna kave mljevena sa ovim mlinom, slikana usb digitalnim mikroskopom, niti se ne sjecam koje je koje nek profesionalci odrede ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1098 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ima li tko iskustva sa philips superautomatic aparatima? Konkretno u konzuma je uz skupljene naljepnice 2300 EP2334/10 300 eur, dok je inace od 400 nadalje gledajuci po nabavi. 2300/3300/4xxx/5xxx su prakticki isti aparati sa vise gotovih presetova za kave i vise fensi displayom, dijele isti “brew group” i za moje potrebe iskljucivo espressa su razlike izmedu tih skupljih i ovog zapravo nebitne. Trenutno imam delonghi ecp 3420 https://youtu.be/au92VvBYLrA?si=KmeZJUcOwmiNFf_3 i ok je ali gledam mozda prijec na neku kombinaciju gdje mogu koristit kavu u zrnu. 300 eur jos zvuci pristojno kad se usporedi s troskom konkretnijeg odvojenog mlinca i aparata, racunam da tu ispod 500-600 ne ide. Pije se iskljucivo espresso, mlijecne kombinacije me ne zanimaju. |
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
To je ok cijena za hrv uvjete, baci pogled na amazon jer mislim da smo ženinoj kumi za useljenje kupili taj isti automat i platili ga 230-240 eura. Uz njega zi još idu filteri za vodu od potrošnog materijala. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
ok je aparat...ja imam slican aparat ali bez ove posude za mlijeko,jer mlijeko ne pijem mislim da je to ovo https://bazzar.hr/p/EQR6VGR-philips-...m_medium=click |
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Znam da je bio nesto oko 250e na nekoj akciji. Imao sam slicnu dilemu, koji odabrati, ali kak cura i ja pijemo samo crne kave, onda smo uzeli taj neki basic model, jer kao mlinci i sve je na svim tim modelima isti, a ne treba nam fensi ekran, a ako gosti zele s mlijekom, ima ga u frizideru ![]() Na dnevnoj bazi radimo u prosjeku 6 kava i evo dosad nismo imali nikakvih problema s njim. Kavu rotiramo, jos nismo naisli na neku koja nam je bas wow, ali nam je fina s kojom god smo dosad radili. Kak je kolega naveo, za njega postoje i ti dodatni filteri i tekucine za ciscenje. Filter bi se trebao mijenjati svakih 3 mjeseca, ugasi se odredena lampica. Kad se ugasi, u tom bi napravio komplet ciscenje, i stavio novi aquaclean filter. Kod nas je taj jedan filter oko 13e, ja sam narucio paket zamjenskih od 20 komada preko amazona za 30-ak eura Ako imas neka konkretna pitanja, slobodno pitaj |
|
|
|
|
![]() |
|
|