|
|||||||||||
|
|
#601 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
https://postimg.cc/gallery/mLTtXQv
|
|
|
|
#602 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Baš su smecari ovi iz telemacha..sad išao provjeriti..6.11. mi se automatski produžio eon tv...poruku da se ukidaju sportski programi nisam dobio...vidim ovdje da su se ukinuli 10.11.... Logično bi bilo da mi kanali vrijede do 6.12. pa nakon toga da se ukinu..sutra ću ih zvati i pisati mail... Njihove usluge sigurno više neću koristiti... Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#603 | ||
|
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
||
|
|
|
|
|
#604 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Meni na Xiaomi 4k sticku radi brzo i bez problema... |
|
|
|
|
|
#605 |
|
Registered User
|
Moj nije 4 k.. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#607 |
|
Registered User
|
Ja im pisao prigovor u tražio povrat novaca...također ću otkazati... Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#608 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ovo je samo kod nas moguće. Kakav *ederluk. Ide instantni otkaz.
|
|
|
#609 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...7a%20korisnika. To su oni. zato su sad i išli u poskupljenje tj. prebacivanje paketa ![]() |
|
|
|
|
|
#611 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Dakle, ističe mi uskoro UO i mene je jutros prodajni predstavnik zvao i kaže da Arene i SK dolaze samo u najvećem paketu, da nije kao i do sada da su uključeni u EON Trio Full... Pa sam išao i na web provjeriti kod njih i vidim da su i dalje uključeni u Full paket (onaj srednji)... Pa ko tu koga...? ![]() |
|
|
|
|
|
#612 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I ja razmišljam da im otkažem zbog poskupljenja. |
|
|
|
|
|
#613 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
|
|
|
|
|
#614 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
EON Full u bilo kojem paketu ima sve SK, Arene i ES kanale. |
|
|
|
|
|
#615 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2016
|
Bok kako se ponaša EON aplikacija sa HIsense tv om QLEDom? Ne šteka aplikacija i to ili? Ako tko koristi |
|
|
|
|
|
#617 |
|
Registered User
|
Kasniš točno 10 dana. |
|
|
|
|
|
#618 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Kakvi su ovo kreteni neviđeni. Bez ikakve obavijesti, maila, da iskoči prozor u EON aplikaciji, ništa, su maknuli SK kanale iz najmanjeg paketa. Ne samo to, nego iako bi ja sad htio povećati na srednji paket da u miru pogledam F1 do kraja, to mi ne da nego moram čekati da istekne obračunsko razdoblje, koje naravno ističe nakon vikenda i nakon što prođe F1… Nikad ovako loše iskustvo nisam imao, HT kakav god da je uvijek ima korektne obavijesti unaprijed, i nikad se ništa ne dogodi bez najave. Najmanji mi je problem da oni miču kanale, sigurno su to u uvjetima napisali tako, ali onda kao prvo nek ostanu do kraja obračunskog razdoblja, a kao drugo nemoj me zajebati da ja uopće ne mogu prijeći na taj skuplji paket da gledam ono kaj hoću… ukratko, baš sramotno iskustvo |
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Premium
|
Citiraj:
"Svim postojećim korisnicima je poslana obavijest putem Moj Telemach aplikacije (push notifikacija), a korisnici koji koriste EON BOX primili su obavijest i putem TV sučelja."
|
|
|
|
#620 |
|
Registered User
|
Još si ovo zaboravio:) Dio korisnika koji nema verificirane kontakt podatke niti koristi EON BOX nije bio u mogućnosti primiti obavijest putem navedenih kanala. Takvim korisnicima je informacija o promjenama dostupna na našim web stranicama ili ju možete dobiti izravno putem kontakta s korisničkom podrškom. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#621 |
|
Premium
|
A uredno se registrirao s mail adresom na koju mi dođe obavijest da sam kupio za taj i taj mjesec paket. Kreteni i push notifikacije koje gasim skoro na svim aplikacijama.
|
|
|
#622 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Ekipa i dalje se ne može staviti Netflix na eon box? Sent from my SM-S938B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Stipest. Jučer u 19:10. |
|
|
|
|
|
|
#624 |
|
Premium
|
Ali ako je nešto počelo u periodu koji smo platili trebali su ispoštovati tako da puste do kraja obračunskog razdoblja i onda ugasiti s novim obračunskim razdboljem. Možda smo neki uzeli taj paket samo radi SK i F1 i sad su nas sjebali.
|
|
|
#625 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Točno to, ja sam platio taj paket samo zbog Sportkluba i F1, a sad su me pošteno zajebali. Ili su trebali pustiti do kraja obračunskog perioda ili mi daj da uzmem skuplji paket. Ne vidim problem da ako sam već platio jeftiniji paket onda ne naplate punu cijenu skupljeg nego još naplate razliku koliko bi koštalo za tih 10 dana skuplji paket. Nije neka astronomska matematika. Ovo sa slanjem obavijesti neću pretjerano komentirati, samo me podsjetilo kako je u Vodiču kroz galaksiju obavijest u rušenju Arthurove kuće stajala u zaključanom ormariću nekorištenog toaleta gdje je bio stavljen znak “pazite se leoparda” |
|
|
|
![]() |
|
|