Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 10:49   #1
VelimirSaban
Premium
Moj komp

VelimirSaban's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
EON TV preko neke druge aplikacije... Apple TV box

Bok!
Imam EON TV pretplatu i generalno sam zadovoljan uslugom, ima sve što mi treba, slika je oke, malo kasni u Live-u, ali to je očekivano, e sad:
Što ako želim koristiti EON na platformi koja nema njihovu aplikaciju? radi se o Apple TV uređaju. Postoji mali milion IPTV aplikacija, ali kako "staviti" EON listu, koju legalno plaćam, u tu neku IPTV aplikaciju? Da li je to ikako moguće... Naravno da nije lako uvjeriti davatelja usluga da radi aplikaciju za baš sve platforme, ali, je li moguće dobiti njihovu listu nekako?

Druga opcija: postoji li neka LEGALNA IPTV lista, koju mogu kupiti u HR i staviti u 3rd party IPTV aplikacije, nešto slično EON TV? Dakle, nisam zaintereseiran za neka polurješenja lista sa raznih stranica, već full legalnu ponudu. Želim najviše par osnovnih domaćih programa i Sport Klub. Drugo mi je nebitno.
Fala.
VelimirSaban je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 11:02   #2
BlackDwarf
Premium
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Moras imati njihovu aplikaciju. Ima EON za Apple, samo ne znam da li je podrzan na njihovom box-u.

EDIT: podrzan je samo iOS. Nema za tvOS.
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Danas, 14:43   #3
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ja sam tražio alternative za EON, ništa pametno nisam našao.

Iskon sam upravo otkazao, imaju akciju za 5EUR mjesečno, ali nikak to ne radi. To se vidi da je stream nekakve vrste, štuca i šteka.

EON postaje relatino skup za 1 TV, da se može šerat produžio bi ga 100%, ovako, nisam siguran.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno