|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Ima tko iskustva s A1 i vlastitom terminalnom opremom? Odbijaju da stavim svoju, ako nije njihov ONT - ne želim niša od njih osim optičkog kabela Nadalje, ZTE F6600P - ne mogu čak ni config spremiti u user modu. Ima tko rješenje za save/apply config? Ili admin pass? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako si na njihovoj infrastrukturi (čitaj: optičkoj niti) moraš prihvatiti njihov ONT, pri tom mislim baš na ONT, ne na Router. Mislim da jedino poslovnim korisnicima omogućuju to šta tražiš ali to košta bitno više. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Eh, trebalo bi ali .... HAKOM je išao na ruku operaterima pa kad je optika u pitanju "mora" njihov ONT. Obrati pažnju i koji "tip optike" koristi A1 na svojoj infrastrukturi. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Neznam što očekuješ od svog ISPa da ti kažu kad se oni drže HAKOMove mantre da je dovoljno da ti ponude Bridge Mode. Baš iz tog razloga njihovog pametovanja postoji ovaj foruma gdje imaju uputstva kako spojiti vlastitu opremu. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Bridge mod su spomenuli, ali to i oni znaju da nije riješenje. I po pravilniku ja imam pravo na svoj ruter bez bridge. I hakom mi potrvdio. Problem je što je nedorečeno za ONT, a HAKOM ostavlja to na procjenu operateru. I naravno, pogodi što operateri misle i treba li njihov ont. @Karlo666 može pomoć gdje ima konkretno uputa za A1 bez njihovog ONT-a? Pretražih opet, ali ne nađoh. |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Likovi postavljeni od jedne stranke koji pojma nemaju. Također Point B je odabran od strane HAKOMa da bude za Fiber a što u prevedenom znači da dovoljno je da ti ponude Bridge Mode i oni su time zadovoljili HAKOM. To što ti ovi pričaju u HAKOMu očito pojma nemaju što govore. Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. Jučer u 18:48. |
||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |