|
|||||||||||
|
|
#781 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2023
|
Citiraj:
https://oldgamesdownload.com/need-fo...t-pursuit-gtx/ Ništa, samo neka netko pošalje brojeve koji mi fale da ih skeniram ![]() |
|
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#783 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Bajna je situacija dokle god se čovjek drži FHD rezolucije. |
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
PC gaming wiki je naj naj naj za ovakve pizdarije, javi radi li. ![]() EDIT: Sada vidim dolje disclaimer, dakle ovisno o vrsti cracka (da li emulira ili jednostavno eliminira tu zaštitu) možda bude delalo, probaj, ima more fixeva na wikiju: This version of SafeDisc DRM does not work on Windows 10[2] or Windows 11 and is disabled by default on Windows Vista, Windows 7, Windows 8, and Windows 8.1 when the KB3086255 update is installed.[3] EDIT2: Vidim ima verzije za PS2 i GC, dakle Dolphin ili PCSX2 su ti isto opcije. I da, nije da na GOGu nema EA igara, imaš sve Wing Commandere, Privateera i ostalo starije...da znam, Origin, ali i njih je EA progutao. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 12.11.2025. u 20:59. |
|
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Hvala na svemu skeniranom Struga. Nisam ovdje bio neko vrijeme, ugodno si me iznenadio. Ja još uvijek tražim fizičku kopiju Hackera 66 kojeg su dobili samo pretplatnici. Hacker broj 66 je izišao u 2 verzije i potpuno su različite, a meni fali verzija s Mafiom. Ima li to itko od vas makar za scan?
|
|
|
|
#787 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Moguće da su neki pretplatnici ipak dobili navedeni broj, ali tko će to znat... Nebi bilo loše da se netko javi tko je imao priliku listati navedeni broj pa da kaže odma iz prve ruke ![]() Zadnje izmijenjeno od: struga987. 14.11.2025. u 20:38. |
|
|
|
|
|
|
#788 |
|
Registered User
|
Evo za vikend ''štivo'' Hacker iz ožujka 2003.godine. ![]() Naslovnica je svima prepoznatljiva, Splinter Cell protagonist Sam Fisher u prvom planu, te imamo i recenziju navedene igre. Realno igra je zaista vrhunska jer u to doba nije bilo takvih efekata svjetla i sjene, i da, trebalo je upogoniti barem GeForce 2 grafu kao neki minimum. Znam jer ja sam u to vrijeme imao Riva TNT2 koja baš nije mogla vrtjeti ovu igru. Tu u ovom broju ima zanimljiva tema Seks u igrama i popraćeno dobrih 6 stranica teksta ![]() Imamo tu još puno zanimljivih igara, a to su Unreal 2 recenzija, zatim najava jedne brutalne igre Postal 2 koju je moj bivši frend obožavao haha, iako igra nije ništa posebno, realno glupost, ali može ponuditi pregršt zabave. Tu je i najava Warcraft 3: The Frozen Throne kao jedna dost ozbiljna priča, a poslije će se pokazati kao po mnogima najbolja priča i ekspanzija WotLK u WoW-u. Tu je i Red Faction 2, nastavak igre koja (ako sam u pravu) je postala popularna po tome jer možeš raznijeti zid, što je realno bilo fora, a bome je fora i danas. Od hardwarea tu je veliki test printera i skenera, ali bome ima i testova grafičkih kartica redom ATI Radeonki 9000, 9100, 9500, 9700, razne Pro i obične verzije. I ovaj broj je skeniran u A3 formatu, te je napravljena kompresija na ca 130 MB LINK: https://drive.google.com/file/d/1kdv...ew?usp=sharing Zadnje izmijenjeno od: struga987. 14.11.2025. u 23:01. |
|
|
|
|
|
#790 |
|
Registered User
|
Ovako ja imam još slijedeće brojeve i planiram ih skenirati do Božića / Nove Godine, a brojevi koji su mi preostali su slijedeći: 90,92,93,95,96,97,98,99,100,101,102,103,104,105,107,108,110 Nažalost sve ono između što fali nemam, pa ako netko ima neka mi javi ja ću rado skenirati i poslati. Realno mogu skenirati i neke starije brojeve ako je želja da bude sve u A3 formatu u kojem sada radim. |
|
|
|
|
|
#791 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Jao, bilo bi fantastično da bude komplet. Ja sam davnih dana riješio svoje. Imao sam od broja sa ONI pa do kraja i imao sam prvih 20ak brojeva. Ovo između nisam kupovao jer sam i dalje bio 486 DX2 66mhz pa sam skužio da mi gledanje igara u tim Hacekrima samo vadi mast, a mogao sam samo sanjati da ću ih igrati. U neko doba sam nabavio PS1 i guštao na njemu. |
|
|
|
|
|
#792 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Zahvaljujem na još jednom broju ![]() C&C Generals recenzija, tu igru sam jakooo puno igrao u to vrijeme i ostala mi je u super sjećanju. Unreal 2 je bio jako nahypean ali sjećam se da sam ga igrao cca pola sata i nikad dovršio. Zadnja stranica - naruči Java igre Vip sms-om Igre na mobitelu su mi i onda bile glupava ideja, kao i danas. |
|
|
|
|
|
#793 |
|
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Odlican broj struga. Prvi put ga citam. Imao sam kuciste sa ruckom za nosenje koje se reklamira na stranicama 88, 89 i 101. To je bila prva konfiguracija koju sam kupio zaradjenim novcem. Radilo se preko ljeta u internet klubu ![]() Unutra je bio Barton 2500+ i Abit NF7-S v2.0. |
|
|
|
![]() |
|
|