|
|||||||||||
|
|
#3121 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Trenutno imam A1 Homebox (Internet i Phone). Rune mi instalirao optiku. Kakva je sad procedura za promocije? Moram li raskinuti ugovor i sklopiti novi bez penala radi promjene tehnologije? Nemam nikoga u Mozaiku, pa mi se javite privatnom porukom ukoliko ste slobodni. |
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ima li netko jutros problem sa A1 optikom? Meni od 9h jutros (znaci u zandjih sat vremena) je vec bilo 7-8 puta prekid veze. Probao sam resetirati router .https://prnt.sc/jaX-V_DKCtRS
|
|
|
#3123 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da li mogu imati nekog drugog operatera preko A1 optike? trebam sad produžit ugovor, dobit ću naravno frišku figu, pa bi promijenio, tek toliko. Ak ništa drugo da za 2 godine mogu žicat neki popust da pređem nazad na A1 ![]() tnx
|
|
|
#3124 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne isplati se drugim operaterima nuditi A1/Telemach opremu jer im je cijena najma previsoka. Tcom-u cijenu najma regulira HAKOM jer su "operater sa značajnom tržišnom snagom", pa je cijena najma niža, pa A1/Telemach to iskorištavaju. Probaj otkazat eventualno, najčešće nazovu s nekakvom boljom ponudom. Ili baci pogled na forum.hr A1 thread, možda ima neka dobra aktualna ponuda skrivena u cjeniku. |
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Da podijelim moje čuđenje, pisali smo kako je A1 xplore TV aplikacija miljama iza samostalnog STB-a. Testiram je već neko vrijeme i uspoređujem na istom TV-u. Od kada sam je instalirao na google streamer 4k, kao da pokrećeš drugu aplikaciju. Prebacivanje kanala brže nego na STB-u (bez vidljive crne slike), sve leti, slika odlična, bez vidljivog bufferiranja slabije kvalitete slike. Ključno je što sam streamer povezao žično i sada ima propusnost 840/840 Mbit/s, a vjerojatno utječe i brzina samog streamera. App ima modernije sučelje od STB-a. Vidim da radi HDR. Od negative, nema gotovo nikakvih opcija za podešavanje, pa čak ne vidiš u kojoj rezoluciji radi i s koliko osvježavanja ekrana itd. Volio bih da su preslikali te opcije s STB-a. Ostalo vrlo dobro. |
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koristio sam na LG tv-u do jucer. Prebacio sam se na xiaomi mi stick. Aplikacija je fluidnija, ima više opcija i nema problema s vracanjem sadrzaja. Na tv prijelaz izmedu dva emitiranja zacrni se na 2-3 sekunde. Toga nema na android verziji. I veliki plus sto ulazi direktno u program, dok na tv prvo ulazi na home. |
|
|
|
|
|
#3127 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji tip kabela se obično provlači od vanjskog ormarića do samog routera? Može li se dogovoriti ribbon fiber cable? Čeka me kabliranje 2 km kabela u jednoj zdradi i trebam nešto jače od ovih standardnih kabela debljine čačkalice.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
![]() |
|
|