|
|||||||||||
|
|
#1651 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Odlična tema, moram malo pročitati komentare i savjete jer imam u planu napraviti ovakvo svijetlo s linka, jer nisam našao dovoljno široko, a cijene su astronomske. Šank mi je 2.20m, mislim da je neki minimum 1.5m trake iznad toga. što mislite? https://www.lumories.hr/p/lindby-led...i-9627622.html |
|
|
|
|
|
#1652 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Ja ti imam ovakvo : https://www.xxxlesnina.hr/p/led-svje...a-003467054601 Ako ti se sviđa mogu izmjeriti šank i poslikati ti da vidiš kak izgleda… ako ti ista znaci Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Šank mi je 210x90.. ova moja ima 3 jačine svjetlosti, trenutno je na srednjoj dolje i na najslabijoj gore. Imamo je nekih god dana za sad i sve je ok. Ne znam koliko ćeš skužiti preko slike ali sve je osvijetljeno po meni kak spada, možda krajevi šanka malo manje ali meni je ok.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam spustio 3 komplento odvojene lampe i to mi je ispalo najbolje. Treba laser i malo igre s tim, ali ispadne brutalno. Sve što sam našao od tih jednodjelnih mi nije pokrivalo cijeli šank. Šank mi je 3.5m. |
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Registered User
|
Može slika? Problem je što mi struke ne ide iz stropa (kasno se sjetio za to), nego ću je dovest tankom kanalicom iz zida. Onda bi trebao svaku odvojenu lampu povezat kanalicom između? |
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jebote, htio sam reći da imamo sličan prostor u blagavaoni. ![]() Da, super ovo izgleda gore što je kolega stavio. |
|
|
|
![]() |
|
|