|
|||||||||||
|
|
#5102 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#5104 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Meni je na 13 znao nekad trznut ili tipa kod otključavanja zaslona jednostavno se zamrzne, nekad Random nema pravila. Sada nakon ovog updatea 4gb nisam to primijetio (još) Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#5105 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Momci, kako najbezbolnije prebacit podatke sa androida na ios, po mogucnosti bez placanja za neku aplikaciju poput ranije spomenutog wondershera? Trebam prebaciti sa android telefona na novi iphone. Hvala Edit: Planirao sam to napraviti sa Move to ios aplikacijom? Jel dobar plan? 😁 |
|
|
|
|
|
#5106 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
|
|
|
|
|
#5108 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ne, pa već sam pisao i pizdio da mob užasno radi na 26 i 26.0.1. Sad se na 26.1. sredilo, mob leti, nek tak ostane i dalje |
|
|
|
|
|
#5109 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Razlika u kompresiji: Datoteka od 10.8 GB (IPSW) je sirova, dok OTA ažuriranje (12.12 GB) može uključivati dekompresirane datoteke ili sigurnosne duplikate koji su potrebni za proces rollouta i osiguravanje uspješne instalacije bez brickanja telefona. Citiraj:
Dobro je Move to IOS. Za whatsaap - prvo sa starog mobitela u postavkama chat nađi opciju transfer to IOS, potvrdi pa onda na novom iphoneu registriraj svoj broj ( pod uvjetom da oba uređaja budu nba istom wifiu ) i tada će na novom punuditi backup sa starog i potvrdiš scan sa starog mobitela.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 05.11.2025. u 17:43. |
|
|
|
|
|
|
#5111 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Meni je sa 26.0.1 na 26.1 bilo nekih 7.6GB na Iphone Air. Zeni je sa 16 Pro Max sa nekog 18.x.x (nemam pojma koji) bilo mislim 12GB i kusur. Ne vidim bas neke razlike u performansama jer mi je i na 26.0.1 sve radilo bez problema.
|
|
|
#5114 | |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Citiraj:
Je, radi. Uspio sam sve prebaciti. Sad se malo navikavat na ios. Zadnji put sam ga koristio na iphoneu 1 🙃 Svidja mi se zasad kako radi. Btw, uzeo obicni 17 u a1. Od ugovaranja do isporuke 3 dana proslo 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#5115 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Izgleda da sam jedini, ali ne vidim nikakve razlike u radu između 26 i 26.1 nit sam imao nekih zamjerki kod prelaska na 26. O bugovima kakve tu prijavljujete ni govora. 13 Pro i 16 Pro Max. Možda je vrijeme da napravite kompletan reset bez dizanja backupa?
|
|
|
#5116 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Onda si ti jedini koji nema bugova. Kolega rspakirao novi 17pro i sve što sam i ja naveo gore je imao i on, najgora je bila tipkovnica i animacije i ikone koje se pojavljuju nakon unlocka. Meni se 26.1 svi problemi nestali.
|
|
|
#5117 |
|
aka Mali Mirko
|
I ja sam ga instalirao 26.1, vizualno mi je isto jer sam si našao kombinaciju (vrlo staromodnu i klasičnu) u postavkama display&brightness i accesibility koja mi paše |
|
|
|
|
|
#5118 | ||
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni na 16 pro max sistematski podaci stoji 1,07gb i ne mrda dalje. A kako sam nedavno mjenjao 14 pro za 15 pro max bez doplate i preflashao odmah na 26.1 sistematski podaci podivljaju do 13gb. U Hgspotu sam vidio 17pro max i sistemski podaci su na 35gb a u pozadini vrdi demo. Ja ću preskočiti 17 seriju i još da odradim godinu ugovorne pa možda pređem na 18. Ako si prije podesio Reduce Transparency i ne možes mjenjati Clear ili Tinted. Prvo ugasiš Reduce Tran. pa onda možeš birati.
__________________ |
||
|
|
|
|
|
#5120 |
|
aka Mali Mirko
|