|
|||||||||||
|
|
#3121 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Jučer mi je stigao moj. Doduše model 107, a ne ovaj 106 Merlin što ga nosi Bill ![]() Jedino mi se ne sviđa narukvica koja je skoro pa plastična. Ima li ko preporuku za zamjenu iste sa Alija ili ebaya... strah me naručivati jer sam već bio kupovao zamjenske za Fenixa 5, ali nisam bio zadovoljan jer te zamjenske nisu bila ni blizu originala (isto su bile polu plastične) |
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#3126 |
|
aka Mali Mirko
|
Moram se snaći sa ovim što trenutno dok me ne dodje "flourine rubber strap" sa Alija. Nije jeftinjak, ali ono što sam istrazio po netu, trebalo bi biti dobro |
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Valjam se. Fakat je zategnuti do daske. Meni uvijek malo pleše sat, mrvicu. Ja ne mogu podnijeti da mi je zaprzen na mjestu. Pocne mi se znojiti to mjesto. Poanta, daj malo zraka tom satu. 😁😉 P. S. Pazi zip diska na stolu. Prefora. Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3129 |
|
aka Mali Mirko
|
|
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Čestitam kolega, kakav tajming, baš jučer sam i ja nabavio svoga u crnoj varijanti. ![]() Također već neko vrijeme imam i ovu varijantu i ako misliš da je taj debelo đubre nisi sigurno vidio ovoga. GWGB1000 izgleda mini pored GGB100. Ak zeliš poslikat ću ti jedan pored drugog iz par uglova da vidiš razliku ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Registered User
|
Ajd da ne guglam, a i manual se rijetko čita, šta treba postiskat da vidim koliko rezerve ima? Vidiš imam još dva solarca u kutiji Rangemana i kocku, njima je uvijek na displeju stanje baterije. |
|
|
|
|
|
#3140 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam spojio s mobitelom pa ti tamo kaže rezervu a inače kaj god stisneš, lijevi cajger pokaže M ili H, ili odeš na time mode pa će onda pokazat, ali najbolje mi u app
|
|
|
#3142 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne mogu iz svih videa zaključiti koliko dobro/loše se vide white on black satovi tipa ovog? https://www.timestore.hr/Znacka/Casi...-G-Shock-75483 Pa ako je tko vidio uživo ili ima takav još bolje. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3143 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#3147 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Kolege, padobransko pitanje. Nadam se da nece biti ban; imaju li verzije "normalnih" satova koji mogu primiti notifikacije cija "reakcija" bude samo vibracija? Ne pricam o smart satovima. Ali mi je smartwacth spas jer gotovo nikad ne cujem i ne osjetim telefon u glasnom okruzenju dok sat uvijek primjetim. Nesto kao Casio koje postavljate ili neki Fossil 4552: ![]() Sve ostalo osim vibracije m ije nebitno.
|
|
|
#3149 |
|
Registered User
|
Taj GBD200 u kutiji što imam stizu obavijesti sa vibrom koje mozeš i pročitati i kratko odgovoriti npr. na whatsapp. Malo više od 100 eura košta sat. https://youtu.be/wCq1ei5cT_8?si=Ko2W_BNy6zp-Lz2Z |
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nisam znao da "g shock" ima bluetooth seriju. Vidim ima dosta modela pa cu odabrati neki koji je ujedno i analogni. Thx kolege. Has Kazes dodje obavjest sa vibera. A sta je sa SMS, whatsapp i slicnim aplikacijama?
|
![]() |
|
|