|
|||||||||||
|
|
#65 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 04.11.2025. u 11:33. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Premium
|
Ja se mogu joinat na discord, ali ne igram u timu, jer imam toliko fleksibilan posao da u jednom trenutku mogu igrati a u drugom moram na laptop ili na aerodrom, navikao s vremenom da nikome nista ne obecajem, jer nikad ne znam gdje sam. I odvikao sam se onda od igranja u drustvu. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Hmmm, gledam neku igru koju bi mogao igrati izmedju sezona Diablo 4. Nakon cca. 3 tjedna max odradim sve sto trebam i izgiram lika max, pa onda nemam sta puno raditi do nove sezone. Arc Raiders mi se onako cini zanimljiv, ali vidim ovdje podjeljena misljenja, pa ni sam ne znam da li da ga upiknem ili ne. Igrao sam i Helldivers2 i cini mi se da ima poneke slicnosti, ali nekako mi se bas ne svidja ovaj PvP dio u PvPvE u Arc Raiders. Moram se jos malo zgrunat..
|
|
|
#69 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Raidovi su jaaaako kratki. Mozes za 2h odraditi nekoiliko njih. A kad odradis dva, odradio si sve. To je to. Pa probaj unutar refund vremena testirati. A nisu ti ni kljhucevi skupi. Ja sam nasao za nekh 29€.
|
|
|
#70 | |
|
Premium
|
Raidovi mogu biti kratki, ali mogu trajati i do 30 min cca. Citiraj:
Kežual više nego npr. Tarkov. Možeš igrati pol sata, možeš cijeli dan, zanimljivo bude, voice u igri je top, baš svega zna biti. Ovo je Extraction shooter za mase. Dobro radi, svi ga mogu igrati, može biti casual, može biti HC, možeš odigrati raid-dva dnevno, po meni trenutno najbolja nova igra na tržištu ako tražiš tako nešto u MP-u. Ali, ono što sam počeo primjećivati, većina je casual, tako da gear bude loš. Ima HC igrača koji furaju level 4 armor već, pink oružja i slično, ja još ništa takvoga nisam ni vidio, kamoli imao. Timski je puno bolje, možeš ubijati veće ARC-ove, solo bude teško ubiti sve što je jače od Horneta npr. Ali eto, ja sam na 45h, platio igru 40EUR, zabavljam se već tjedan dana i još su se zabavljati. Nije nekakav divlji learning curve kao npr. Takov gdje moraš istraživati 2 tjedna da shvatiš koji metak je dobar a koji nije. Imaš 4 vrste metaka, možeš s najlošijim oružjem ubiti najjačeg lika na mapi. Imaš mapu, znaš gdje tjeraš i super. Ovo će biti benchmark za extraction shootere u budućnosti i po meni ova igra stvarno mora biti u spotlightu trenutno jer ima stvarno puno dobroga u sebi. Osobno, Tarkov je po meni bolja igra, ali nije za svakoga, ja sam na 3000 sati pa znam što tamo radim. Learning curve nikada ne prestaje. Developeri su budale, igra kako napreduje radi sve lošije, nije igra za mase jer prvo, trebaš imati PC za 1000+EUR da možeš igrati tarkov. Ali ono što tarkov kod mene izaziva, takvo uzbuđenje kada ideš u nekakav jači fight da je to čudo. Sav se znam trest. Ovo nije takvo. Nema nikakve štete ne preživjeti. Ideš dalje. Ako nemaš gear, imaš free loot. Ne preživiš 5 raidova za redom, nikome ništa. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.11.2025. u 16:12. |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
1440, fsr3 native da je slika cista, imam oko 100fps, zna ic cesto do locka 140. Rt high, ostalo vecinom epic osim nekih stvari sto uzimaju 5-10 posto a nevidi se razlika, tipa efects. Nasao neki video pa nesta spustio na high. Danas u 5 raidova svi frendly. Uvik se skompao s nekim i lootali skupa do kraja. Bacio mi lik pod noge 3 epic rare itema. Cini mi se da je ekipa danas vise frendly nego prije par dana. Uglavnom zanimljivo, lagano rjesavam questove. Skupljam za bench da mogu radit loot lvl2 opremu. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Premium
|
Ma ja sam oduševljen performansama. Ja imam lockano na 240FPS-a, tu i tamo kakav drop na 220. Nije da imam baš najjači komp na svijetu. Ima puno frendly ekipe, ali ima i smradova koji te koknu kada ih pustiš u extract ili u vlak. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Evo uzeo ![]() Odigrao samo onaj prologue dok ne dodjes u bazu jer nisam imao vremena, ali bemti sto je igra optimizirana. Na 3440x1440 sa 14700K i RTX 4070Ti Super, DLSS Quality transformer i sve na Epic, RT Dynamic-High i igra predivno vrti.
|
|
|
#76 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ja na 4K sve epic samo DLSS quallity, vrti preko 100FPS. Za optimizaciju im treba spomenik podici. Mada mislim da tu ima i drugi faktor. Za The Finals su oni napraviali, u saradnji sa Epicom, neki custom UE4. Znaci nije onaj standardni za široke narodne mase. Moguce da su nesto radili sa UE5 prije dizajna ARC sto opet govori o kvaliteti developera. Samo muzika je meni i dalje #1.
|
|
|
#77 |
|
Premium
|
Nije samo optimizacija u pitanju. U moru igara koje izbace early i onda patchaju gluposti godinama kao Fortnite, Tarkov i slične, ekipa ARC-a je odlučila čekati 1.0 verziju i ni sekunde prije dati van igru. I tu im skidam kapu. I u prvih 7 dana su prodali 2 milijuna primjeraka. Tak se radi posao. I već su najavili novosti za studeni i prosinac, dolazi snijeg, nova mapa, novi loot, nova oružja, novi questovi. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Premium
|
Da, to i govorim. Ekipa svima pljunula u facu i "preživjeli" bez early prodaje, da bi izbacili gotov proizvod i sada kupe vrhnje samo. Ja sam hitao 30 jučer, questova ima ko u priči. 45 komada sam riješio, idu questovi i dalje. ![]() I dolazit će novi. Ako želite otključati kakve skinove i slično, kasnije u questovima se mogu otključati i dobiti free. Moja preporuka, naći si neki tree na netu i buildati, nema reseta skill tree-a osim Expeditiona, tako da, svaki skill greškom uzet, nema nazad. I max slot je trenutno 280 slotova, zadnji slot košta 200k, nema dalje od 280. Ja sam pun skoro već. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 06.11.2025. u 12:10. |
|
|
|
![]() |
|
|