|
|||||||||||
|
|
#4771 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
slažem se, ALI: -nemam toliko diskovnog prostora, imam 50tak kompova u firmi. -vrijeme utrošeno za složit ABB je kudikamo duže od reinstalacije windowsa. i sad možda bitnije -ljudi moraju shvatit da njihova greška meni (a posljedično i njima) uzme x sati. -nije sve 2 klika mišem. -dobijem kavu, čokoladu, kekse i kroasan dok im to radim. (nije da toga inače fali ni u mojoj kancelariji, ali eto, zna isplivat pokoji ferrero rošer i slično). -za to vrijeme nisam dostupan za druge gluposti. i u konačnici -moram zaradit platu. naravno da ona uključuje još hrpu sranja ali me user-pizdarije zabavljaju više nego šta bi možda trebale. svi smo mi tamo bolesni u glavu, pa kad nas je puno na hrpi bude komedija. |
|
|
|
|
|
#4772 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja ABB nebi mijenjao za nista. Spasava stvar generalno i sa OS-om i kad trebam neki fajl vratiti ako je netko nesta zaribao. Srecom imam nadlezne koji kuze da je to sto ja odradim vracanje kompa/fajla nabrzinu zlata vrijedno, a ostatak vremena lapim, pijem kavu, sta god. Treba i taj dio odrzavati i nadgledati da se sve odredjuje kako treba. Pratiti, nadogradjivatj. Imam jos 3 mreze koje odrzavam sastrane i svuda sam slozio ABB. Mene ne zanima dal.su gluposti na tim racunalima, a njih zanima da ih dobiju natrag. Ja svoj posao naplatim, ako ne kuze situaciju skuzit ce kad dobiju racun za reinstall sljedeci puta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|