|
|||||||||||
|
|
#871 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
To sam danas baš pričao s kolegama,kao da znaš. Točno sam znao kad trebam prestati pucati i lik je gotov, baš muscle memory. Ovdje pada ili iz metka ili stresem mag a on kao da sam ga prašinom posuo, apsolutno nikakvog patterna nema.
|
|
|
#874 | |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
bf2042 najgore definitvno. bf1 atmosferične, no ništa posbeno što se tiče gameplaya, da ne spominjem behemothe i battle pickup sranja. Citiraj:
Ovdje nekad obrišeš lika, nekad ga puniš za trojicu i ne pada. Otišli smo sa svime naprijed, a na kraju, nie napredak u svemu baš vidljiv. Igra im se često ruši ko kula od karata od količine tih tehnikalija, i to se svaki peč vidi. bf3 i bc2 su institucije, i više tako nećemo ništa igrat. bf6 je za scratch taj itch, ali nije to to, kao da te svrbi na sred leđa i nikako da se dobro počešeš... ![]()
|
|
|
|
#875 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Slušam kukanje ovdje i mislim si da je HLL taman igra za gerijatriju i taj neki old school multiplayer i vidim da nit to ne valja. Hrđavom kurcu i dlaka smeta.
|
|
|
|
#876 | |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
to je gušt bf, kad se ostvari teamplay super je osjećaj, svi pridonose, žrtvuju se, odvlače te iza kamena, dižu, spašavaju jedni druge i imaš osjećaj band of brothersa, ali bez te hardcore sheme. najčešće ti hardcore igrači i one bullet modovi hc su ionako loši igrači, liječe frustracije ležajući i šefujući po tim igrama. u bf možeš biti heroj ulice kad se probiješ po flanku uz smoke i super je osjećaj da te nitko ne šalje na vojni sud jer nisi slušao nekog nedojebanog lika koji je velim često loš igrač., ali je kao tu 100 godina pa ga se mora slušati ![]()
|
|
|
|
#877 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sve to stoji za HLL da partije ne traju preko sat vremena. Down time je ogroman. Uz to se syebem naci server gdje pricaju engleski. Pise ENG, udjem a oni poljaci. Kikaju te ako ne koristis mikrofon. Nema gorih likova do takvih panjeva koji misle da su video igre bitnije od zivota. Sto se BF6 tice, nisam igrao par dana, cekam da fixaju drone glitch. Upalim maloprije i totalno mizerno iskustvo. Da mi neko placa, pitao bih se da li da igram. Koji odron postade u tako kratkom roku. Ali od svega, najvise me igraci izludise. Trcis prema objektivu sa 3 lika. I onda ja na objektivu sam, oni ili odu negdje drugo ili stoje na samoj ivici. Pa koji Q igras??? Ne kontam zivotami, ne zelim da vjerujem da su COD igraci na ovom nivou ali se pitam koji su ovo igraci uopste. Ja cim vidim zastavica treperi, idem ili da branim ili da pomognem uzet. A u BF6 svaki put ja sam. Ni timskog ni squada. Pa sta je onda svrha igre. Nikada oni ovo popraviti nece. Uninstall. Fuck off..
|
|
|
#881 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Spojiš se na neki legit server, ima ih dosta ali su uvek popunjeni. Da, mikrofon je obavezan, igranje u squadu je obavezno, to i je poanta i zabava, teamplay, osjećaj postignuća, strategije, zajebancija itd Meni takve igre pašu a nisam panj nit mislim da su igre bitnije od života, zapravo bi rekel da je obratno.Ali ok, vjerojatno sam fulal sa pretpostavkom da tražite takvu vrstu igre s obzirom na žalopojke, mislim da ni sam bog vam nemre pomoći ![]()
|
|
|
|
#882 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
![]() Vec kazem da postoji malo histerija od strane igraca koji ganjaju simulacije. Realno no liferi jer traze mikrofon, u imenu servera pise ENG a oni pricaju poljski. I sta ocekujes od sireg komjunitija. Isto tako histerija ako ti naredi da mu beres po mapi resurse sat vremena i poslije da mu loadas top dok on gadja maglu. Mislim, nisam ti ja magare. Kontam simulacije, i sam sam deep in sim racing, ali sve su to video igre. Meni je problem sto ja za HLL moram odvojiti sat i pol. Cesto to bude i preko 2h. Izlazak u sred partija nema smisla. Ali eto i da neko ne koristi mikrofon, vrlo lako moze biti jako dobar medic i biti od koristi. A to da li nam ima pomoci, sve sto hocemo je BC2/bf3/bf4. Niko nista puno ne trazi vec neki ok standard od prije 15 godina. A HLL, red orchestra, arma, squad su ipak drugi vid igara. Nema ni jednu dodirnu tacku BF6 osim sto je FPS.
|
|
|
|
#883 |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
HLL 782 sata ali igram od alfe ju ju,mikrofon da ali vise ljudi ne koristi u zadnjih godinu dana nego sta korsti . npr. Commandera bez mikrofona nikako ,ostalo moze proć ako pratis ekipu i pomažeš a ima i ingame chat ... BF 6 sam se pomirija boljeg nema sat dva max kad se može i adio Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#884 |
|
Registered User
|
Updates for 1.1.1.5:Fixed an exploit allowing players to ascend and access unintended areas when standing on a XFGM-6D Recon Drone by hitting it with the Sledgehammer.
PLAYER:
PLAYER:
|
|
|
#885 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Aj da se i ja malo istresem! Imam 60h u bf6, i pola života u bf2, bfbc2, bf3, bf4... kad bi vam rekao da mi je bf promijenio život nebi mi vjerovali. Radi te jbne igre sam kupio svoj prvi hi-end pc i od tamo je sve krenulo. Sam sebe uvjerih da se može više! ...ugl... Koliko vidim igra je više naklonjena na konzolaše nego na pcmr, što je njesra. Od menija do kontrola i kojekakvih pizdarija, no vidim da se stvari polako mijenjaju pa možda ima nade kroz neko vrijeme da se stvari poboljšaju generalno. Mislim ista stvar je bila sa bf4, oko pola god do god je trebalo da se stvari srede. Sad ono što mene najviše smeta je to da jbno igra dozvoljava da se igra u stilu cod-a ne onog prvog il drugog il trećeg (codmw). Znači uklizavanja, skakanja, čučanja, ležanja koja su animacijski prebrzi. Točnije da se te stvari uspore kao i generalno da igra se uspori malo, jer to nije onakav bf kakav ja pamtim. Isto zvuk i animacija pucanja ne štima, il sam ja lud ![]() Evo jedan primjer: u bf4 kad stavljaš tipa spawn beacon, prvo ga odabereš tek onda ga možeš stavit na pod il gdje već igra dozvoljava. Dok na bf6 pukneš tipku ovaj ga plejsa. Takve sitnice rade igru nepotrebno ubrzanom. Kužim ja da je možda to QOL feature, no očito nitko nije razmišljao o tome i kako utječe ili možda je? Nekako mislim da je cilj da sve bude što brže jer danas nitko nema vremena što je ironija ![]() Bf je bio uvijek igra taktiziranja i planiranja, to se nagrađivalo. Team work je bio baza svakog moda te je donosilo zadovoljstvo. Smrt matchmakingu! Živili dedi serveri! Za kraj malo nostalgije. 18+ ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|