|
|||||||||||
|
|
#811 |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Znaci top, Nostradamus je nula za moja predviđanja... ![]() Ko što reko, ovo do kraja godine nece imati ni 200 000 peak igraca igraca... |
|
|
|
|
|
#812 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Pa vidi, prosjek standardne BF igre nakon godine je oko 5K. All time peak za 2042 je bio 100k dok je za BF6 skoro 1mill. Imati 100k za BF igru je epski uspjeh. BF nije nikad bio COD po brojkama niti je bio u rangu F2P igara.. sve do sada. Jer je jel.. sad i sam BF F2P postao. Ali kako se brojevi racunaju sa BR modom, nikada saznati necemo koliki je pravi broj igraca glavne igre. Jucer se vrtilo oko 500K. Kkva god igra bila, ovo je po brojevima najpopularnijio BF6 svih vremena.
|
|
|
#814 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
|
|
|
|
|
|
#815 | |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#818 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
To pokusavam reci. Da za dva mjeseca ima ispod 200K igraca, neka je 190K. To je 2x više nego sto je 2042 ikada imao. Sjecam se da su ti all time peak brojevi napucani kada je 2042 bio free to paly nekih par dana. ![]() A o BF5 i BF1 da ne pricam. BF1 je bio 1$ preko mozda humble bundle a bio je 5$ sa svim DLCovima. Ona Premium Edition. Na konzoli je BF1 se dijelio free ali mislim i 2042. I ako BF ima potencijala da bude mainstream, i ako tako izgelda kao brend, na zalost, mali je community. Da li radi igre, developera ili necega treceg je druga stvar ali znam da je za BF uvijek bilo super ako ima stalnih 4-5K igraca nakon par mjeseci od izlaska. 2042 je nakon pola godine na steamu imao samo 3-4K igraca. Zato kazem i ako bude po tvojim pesimistickim predvidjanjima, s kojima se slazem, opet je to gigantski uspjeh za Battlefield. ![]()
|
|
|
#820 |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
al ček ne kužim šta vama znače ti brojevi igrača...šta neće moć nać server? pa ako padne broj igrača možda debili udovolje zahtjevima communitya kad skuže da im oni pune džepove? naglo su srozali atmosferu i ugled igre, a sad ćemo vdijet jel misle tako dalje, ili im je stalo da zadrže igrače i ponude ono što ljudi žele
|
|
|
#821 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Znače ljudima u odijelima u EA. Osnove ekonomije. Doduše ovi su već dovoljno zaradili, ali to je sorta ljudi koja će unatoč tome pokušati izmusti još više novaca od igrača. Ekipa misli da je Redsec besplatan, ali ne kuže da je to još jedan stari poslovni trik. Princip "Razor and blades" business modela - nek googla tko hoće. |
|
|
|
![]() |
|
|