|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
UEFI pass na novom Asus Vivobook S16
Kupio sam u Svijet Medija Asus Vivobook S16, bez OS-a i sad kad je došao ubacim stick s Windows instalacijom, ali me laptop nakon paljenja pita da unesem UEFI password. Probao sam kliknuti enter bez unošenja ičega, 0000, 1234 ali sve od toga je invalid password. Dosad se još nisam susreo s time, u uputama ne pronalazim da igdje piše nešto vezano za UEFI password. Ima netko neki savjet što još mogu probati, ovo mi se dogodilo prvi put s novim laptopom, inače sam uvijek mogao bez ičega pristupiti instalaciji. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Mozda povrat...uglavnom da sam na tvom mjestu javio bih se prodavacu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja bi tražio popust jer je u pitanju polovni, a ne novi uređaj. Ili im ga vratio i tražio povrat novaca. Usput bi priprijetio sa Inspektoratom jer nigdje nisu rekli da je polovnjak.
|
|
|
#6 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nema potrebe odmah na noz ici. Jednostavno javit se i objasnit situaciju. Svaka normalna firma ce dati covjeku drugi uredaj ili povrat sredstava u ovoj situaciji. E sad - ako ne - e onda silom. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Javio sam se na kraju, što je najbolje susjed mi radi tamo i on je radio narudžbu pa mu je bilo neugodno kako se to dogodilo. Povukao je laptop iz jedne poslovnice i ni njemu nije jasno kako su ovi rabljeni uređaj poslali pod novi. Uglavnom, laptop je vraćen odmah i sad je na putu drugi. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|