|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bio uzeo jednog mikrotika kod njih, došlo za kakvih 7 dana. Nemam iskustva sa reklamacija i eventualnom after sales podrškom. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kupio printer Brother od njih prije 2 mjeseca. Nije došao kad je pisalo na stranici da bi trebao doći (kroz 2-3 dana). Nakon tjedan dana ih pitao gdje je zapelo, lik se ispričao i rekao da ga još uvijek čekaju od dobavljača i da bi trebao uskoro stići. Nakon tjedan dana od toga je stigao (sve skupa ~2 tjedna od narudžbe). Osobno mi nije smetalo jer mi se ionako nije žurilo, ali svejedno, nisu se prvi javili da će kasniti nego sam ja morao zvati. Printer došao uredno zapakiran, sve 5. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Aha, nisam nigdje našao temu pa reko da ju stavim... Ja sam naručio psu, koji kaze po njihovoj stranici da bi u srijedu trebao stici gls-om...sad je pitanje hoće li i kada jer mi treba, a plačat 30+ € više u hr mi nema smisla.
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Naručivao vise puta od njih sve je uvijek bilo ok. Jednom prilikom sam naručio portafon koji mi nije odgovarao, vratio ga i sjeli mi novci nazad u roku par dana od kada je paket stigao kod njih. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|