|
|||||||||||
|
|
#84512 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
IMO nije do toga da netko kasni slučajno...stvar je u ispoljavaju frustracija, dominaciji i maltretiranju. Dok god se ljudi miču jer im se netko lijepi na guzicu raditi će to iz tih razloga...dokaz za to mi je da se ne žele prestrojiti lijevo i zaobići....nego te stišću kilometar dok ne vide da si luđi od njega. Nisam još sreo ženu koja radi takve stvari za volanom. |
|
|
|
|
|
#84514 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
A promet je bas pravo mjesto za dokazivanje, ako mogu propustim ga i ode svojim putem, sigurno ne glumim redara na cesti. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#84518 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ne brini, odigram ja to bez problema, ipak je par desetljeća borbi iza mene. Ali je najveći poraz šta sam dopustija da me netko doveo do takve reakcije...
|
|
|
#84519 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Radim od 7. Krenem u 5:45. Na posao dođem u 6:10. Ali me razjebu kreteni. Ne nabijam se nikome na branik. Držim razmak. Ne blicam ti. Odem s lijevim kotačima preko pune linije, da me vidiš. Ne tražim od nikoga da se makne u desnu traku, ali nemoj biti pi_ka i voziti se namjerno paralelno s ovim u desnoj traci. Ostavi mi rupu i ja ću otići desno i vratiti se lijevo bez ikakve ljutnje. Ali kad vidim da se namjerno voziš paralelno sa ovime u desnoj traci onda ćeš vidjet krkanluk. Ostat ćeš bez retrovizora jer ti očigledno ne trebaju. Ekološki pajser, samo 10 eura. Poluga PEVEX 800x18 mm | Pevex https://share.google/VmC1NSa688IeZFTc8
|
|
|
#84523 | ||
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Studija potvrdila: Plug-in hibridi zagađuju pet puta više od službenih podataka Kako to, kako to? ![]() Citiraj:
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#84524 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobro poznata stvar. Firma nam je zamijenila benzince plug in hibridima, zato jer na papiru izgleda kao da proizvodi manje CO2, pa je onda ubrzo došlo na footere mailova da smo na putu na carbon neutral… ![]() Menadžment si je uzeo Tesle i na papiru u vlasništvu imaju EV, par plug-in hibrida, ostalo na leasing što se ne računa i opa, skoro smo carbon neutral ![]()
|
|
|
#84525 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Susjed više ne parkira na invalidsko. Takvi ljudi jedino razumiju kada ih se opali po glavi ili po džepu. |
|
|
|
|
|
|
#84527 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Koliko sam skuzio u videu u GB je nekakva fora sa porezima za sluzbene PHEV-ove, pa onda ih zato uzimaju.
|
|
![]() |
|
|