|
![]() |
#3841 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
https://iklinika.hr/promjena-tipki/ Imali su prije napisanu cijenu... nemogu sve više sjetiti, ali mislim da je bio cca 500kn.... a trebalo bi biti bolje od graviranja...
![]() |
#3842 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
To mi je svejedno iskreno, bitno mi je da ima veliki enter, hrvatske tipke, te da je mehanička (boja switcha mi također nebitna) i da nije ona skraćena nego standard verzija. Pregledao sam dosta shopova i nema baš nekog izbora s tim mojih zahtjevima a da nije cijena paprena...našao sam još ovo jedino ispod 100 eurića https://www.mall.hr/misevi-i-tipkovn...logitech%20413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3843 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da, nemaš baš izbora. ALi vjeruj mi, ako je za tebe, daš 130EUR, uzmeš nekakav keychron i imaš tipkovnicu koja je od ove logitech bolja 5 puta. Ali ako nećeš dati, uzmi tu Logi. Bolje od one koju si prije linkao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
https://www.instar-informatika.hr/ti...82095/product/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3845 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3846 |
Premium
|
Ne planiram kupiti tipkovnicu pa još dodatno platiti zamjenu tipki, gledam nešto do 100 eurića jer nisam previše zahtjevan i to mi je neka gornja granica koliko sam spreman dati za tipkovnicu. Keychron znam da valja ali nema niti jedne ispod 100 eura. Gledam upravo Logitech g 513 na popustu za 90 eura što se ne čini loše, čini se dosta ozbiljnija od one g 413 SE, jedino što mislim da dolazi samo sa US sučeljem, a navikao sam na "naški". Imao sam Roccat Suora (HR) prije i bila top tipkovnica dok nije riknila, ali vidim da ih nema više kod nas uopće, nisam baš pametan što kupiti, čini mi se da ću morat na kraju pojest vnogo i uzet sa US tipkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 |
Premium
|
Onda je to već druga priča, sad već lagano ulaziš u svijet mehanike, ako ćeš pristati na mali enter i ne naše znakove, nemamo mi baš u RH izbor nekakav. Idi na Keychron, naruči direktno od njih, imaš do 100$ tenkove. Žao mi je što zvučim onako "daj više novaca", ali ako daješ 90EUR, daj i tih 130 i uzmi Keychron. Žao mi je što ti ne mogu "pretočiti" iskustvo svoje, ali ja sam uvijek izbjegavao davati neke novce za tipkovnicu, uvijek nekakve high-end Logitech, i onda dao 130EUR i Kupio K8 Max. Kažem ti, drugi svijet. Ali ako stvarno ostaješ na 100EUR, prihvaćaš kompromis na mali enter, idi na Ajazz, Keychron, Royal Kludge, za 70-80EUR kupiš takve tipkovnice. Ako pak ostaješ pri Logitechu, onda ti ne mogu pomoći. ![]() Da mogu pristati na mali enter, otišao bi na Royal Kludge i baš bi si kupio nešto za gušt. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3848 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja ovu koristim nekih 3 godine svakodnevno, nisam imao nikakvih problema s njom: https://egamer.hr/shop/product/rampa...ing-tipkovnica
![]() |
![]() |
#3849 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali to je igračka, da budemo realni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3850 |
Premium
|
Što se tiče Keychrona znam da su vrh, gledam baš na stranici njihovoj, može ih se nać sa dostavom ispod 100 eura, jedino moram priznat da su mi malo ružnjikave. Ovu Rampage ne bih, bolja mi je opcija onda Logitech 413 (ta mi je od svih još vizualno najbolja, minimalistički dizajn, sve zahtjeve ispunjava). Razmislim još malo, nisam siguran baš da mi US layout neće stvarati problem, jer sam do sada svaku tipkovnicu kupovao sa HR znakovljem, hvala svima na savjetima. EDIT: Čisto informativno, daju li na Keychron stranici neke popuste za BF, isplati se čekati ukoliko se odlučim za njih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3852 | ||||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Čisto usporedba kvalitete: Logitech G413: Citiraj:
Citiraj:
Meni se večina ekipe s posla kune da navika na mali enter traje 1 dan. Ja ne želim ni probati. A radim s ekipom koja tipka 8+ sati dnevno. I da zaključim, nećeš fulat ni s Logitechom, biti ćeš zadovoljan. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 12:45. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3853 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Navedena tipkovnica je nešto jeftinija u ADMu. https://www.nabava.net/tipkovnice/ke...crna-789587051
![]() |
|
|