|
![]() |
#5071 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Prvi dan kad sam ga instalirao sam napisao da je užas. Nakon par tjedana korištenja su se malo slegli dojmovi i sad mirno mogu reći da je još gore nego sam prvotno mislio. Ekipi koja je ova isprdak od operativnog sustava osmislila, isprogramirala, testirala i posebno pustila u produkciju treba oduzeti poslovnu sposobnost i doživotno zabraniti rad u informatičkoj industriji pod prijetnjom streljanjem po kratkom postupku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5072 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Meni se sviđa Ali isto tako mi se i prije sviđalo Dakle svejedno mi je ![]() A i bit će neke promjene u update-u odnosno opcije da se smanji taj efekt Bit će opcija clear ili tinted |
![]() |
![]() |
![]() |
#5074 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sa jedne strane ne mogu vjerovati da moze ios26 biti gori ali sa druge strane, kako mi se iskustvo pogorsavalo sa ios 16-17-18 i izumedju 5-6 beta verzija, nekako je logican slijed da je iso 26 nestabilan. Široke narodne mase nece na takve stvari nikada reagovati jer ko god primjeti keyboard inputlag se smatra naprednim korisnikom na iPhoneu.
![]() |
#5076 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ne mogu se sjetiti kako je bilo na defaultnoj ali je gore iskustvo definitivno sa third party. I to jos prije iOS 16 je pocelo ako se ne varam. Eh sad ne sjecam se na pamet, ali su kruzile price da postoji "third party keyboard RAM limit". Nesto bizarno su limitirane na 40MB RAM usage ili tako nesto. Zato imaju losije iskustvo i manje opcija nego Android verzije i imaju vise bugova. Ono sto ja sumnjam jeste da je i sa defaultnom isti slucaj. Da ima RAM limit iz samo Appleu poznatih razloga. Mozda je ovo sad teorija zavjere, mozda je istina negdje u sredini ali su ovo tako bazicne stvari o kojima ne razmisljas kad kupujes telefon. Da mi je neko 2000te rekao da cu za 25 godina, sa najpopularnijim telefonom, morat paziti na probleme sa calculator-om, alarmom i pisanjem porukao, rekao bih mu da je lud. Well, here we are. Mislim da je kljucno da se sa iPhoneom jednostavno napravi kompromis i prihvate bugovi koje ne da nikada nece otici, Apple ih uopste ne zeli priznati. I da se uziva u samom telefonu, sta god naeko nasao u njemu za uzivanje. Jer imamo samo dvije platforme u ponudi. Bolje od toga, kao civilizacija, ne mozemo.
![]() |
#5077 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo i ja sam ne svojom voljom prešao na 26.0.1. Inače nisam planirao barem do 26.2.x, ali mi je došao novi službeni iPhone 16e na kojem je ekipa iz IT grupe sama napravila upgrejd na 26.0.1 prije nego su mi napravili restore starog telefona sa 18.7.1... navodno tako riješe problem restora koji neide sa novije na stariju verziou iOSa (telefoni su došli sa 18.3 pa imaju probleme ako korisnici upgrejdaju na višu verziju) Pa ono... još nisam primjetio tolike probleme |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|