|
![]() |
#84332 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84333 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Najgora zimulja koju sam ikada imao: Kleber Krisalp, tak nešto. Došlo s autom. Tvrda k’o valjak i bježala preko nosa toliko da sam mislio da s autom nešto nije u redu. Daleko najneudobnija od svih koje sam imao i jedina koja je bježala preko nosa u gradu a vozim se kao svi drugi. Citiraj:
Prije ovih neloših Dunlopica sam imao Goodyear Ultragrip Performance. Najbolja zimulja koju sam ikada imao ali se nakon 6god armatura izvitoperila. I Lašić i BB su mi rekli da to hoće s Goodyearom pa svakako to treba kontrolirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84334 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Balansiraš solo? Kako? A i nije loša ideja kolege, podtopic Gume. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84335 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Mozes probati ovako: https://www.youtube.com/watch?v=IX7DvJo7A8E
![]() |
#84336 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Za vikend išao do Istre, skinuo se u Lupoglavu pa preko Buzeta do Novigrada. Na izlazu od Lupoglava prebacio na sport mode sve do Istarskih toplica. Bila je baš prava uživancija vozit auto. DCC je odradio super posao, karoserija se opće nije naginjala u zavojima, nisam imao osjećaj da vozim SUV od 1850kg. Preticanje je čas posla i imam osjećaj da je motor jači od deklariranih 204ks. Prosjek tamo i nazad 7.6l Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 21.10.2025. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84337 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84338 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#84339 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84341 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84342 | ||
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
Citiraj:
odlična i primjetna razlika sa s-crossa na terramara.. najbolje bi bilo da ga odvedeš na valjke pa da vidmo stanje ![]() odvezo bi ga iz salona kod muhe u dugo selo da vidi šta se može napravit |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84343 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nažalost nemre se još nikaj napraviti jer auto ima SFD2 zaštitu koja još nije probijena ili se ekipa još nije uspjela dogovoriti sa VWom oko pristupa ECU. Svi modeli noviji od 2024+ iz VAG grupacije su pogođeni time i ne možeš napraviti ništa još. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84344 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Tiha, udobna, odlična po mokrom, suhom. Možda jer je "samo" 205 širina na autu od 1.5t. I po testovima su često u prvih 5-6.
![]() |
![]() |
#84345 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, ako zelis manju gumu onda si "prisiljen" uzeti nizu opremu. Iako bih ja u tom slucaju uzeo tu jacu opremu ali bi preso na manje kotace. Nema sanse da bih kupovao gume za 20" ali to je cisto subjektivno od covjeka da covjeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84346 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jučer mi je stari imao problema sa Yaris Crossom Hybrid. Auto je mrtav. Bukvalno. Kompletno ostao bez struje. Da stvar bude bolja, cca. par sati ranije ga je bez problema premjestio s jednog mjesta na drugi. Star malo preko godine dana. Zvao ovlašteni servis obzirom da je pod garom, a oni mu poslali šlep koji je dovezao auto iz OG u RI.
![]() |
#84347 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Aha, jasnije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84348 | |
|
Citiraj:
Gledao sam za aftermarket kupiti dodatne manje kotace, opcije su: - 255/40 R 20 101V - 255/45 R 19 100V - 235/55 R 18 100V Izbor dostupnih modela za 19' i 18' je puno, puno manji nego kod 20', a razlika u cijeni bas ne pokriva trosak kupovine dodatnih 18' ili 19' felgi. A i na kraju sa 20' kotacima meni auto puno bolje izgleda, pa i to nesto vrijedi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#84349 | |
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=pLCCV5fd4U4&t=1099s https://www.youtube.com/watch?v=Vxhxqedz1Jk
![]() |
![]() |
#84350 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
A ta dionica je spektakl. Išao sam pred 2 godine onuda, doduše na 16" zimuljama na Škodi, ali svejedno je bila prava uživancija. EA888 postiže skoro pa dizelski moment, em spoolaju iz niskih, a dobro se vrte, čak i s turbinama za 400-500ks spoolaju nevjerojatno dobro...
![]() |
![]() |
#84351 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#84352 |
Premium
|
Moje osobno mišljenje je da je krepao akumulator. A bez njega ne radi ništa u auto. I meni je neobično da se sa ugrađenom baterijom hibrida ne može upaliti auto. U principu ona ne služi ničemu osim za pohranu energije tokom vožnje. Totalno bzvz.
![]() |
#84354 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
A i to je moguce! A realno, taj Yaris se moze voziti na bateriju pa barem necemu sluzi, ne mozes reci da bas ne sluzi nicemu. Meni u Suzukiju ne sluzi nicemu osim sto komplicira sustav, to se mozemo sloziti :D ne mogu se voziti na bateriju. Jedino sto pozdravljam je sto S/S sustav radi preko nje, pa nemam potrebu za onim bezobrazno skupim akumulatorima
![]() |
![]() |
#84355 |
Premium
|
Ovaj Yar(an)is vozi na bateriju. Ne puno, ali vozi, jer je u pitanju 'pravi', a ne mild hibrid.
![]() |
#84356 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
EDIT: Sad čitam po netu da zapravo ima ![]() znači, moram naći di je, jer je nisam vidija nikad. Čak su joj + i - neke šipke koje vire kod motora, nema akumulatora nidi.
![]() |
![]() |
#84358 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
HEV, 220Ks, 1.6 motor (nije PHEV). Evo sad kažu da je integrirana u veliku bateriju na nekim forumima....uglavnom, nemam pojma, ali vidio bateriju nisam i piše OGROMNIM slovima u uputama da ne pokušavam jump startati neki drugi auto ![]()
![]() |
#84360 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
de isprobaj i snimi da vidimo šta će biti, imaš garanciju.. lako kasnije kažeš da ne znaš šta se desilo i priprijetiš novinarima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|