|
|||||||||||
|
|
#2912 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Pa iskoristio sam dva puta po 6 mjeseci. Nova cijena je 8 i nešto mjesečno, odnosno 7 i nešto ako uzmeš 6 mjeseci. Što na kraju krajeva nije niti loša cijena, nego mi je taj paket kakav je prevelik. Ali kada uzmem u obzir zajebanciju s ovim specijalcima, ne isplati se nikako previše čačkati ovo toga.
|
|
|
#2913 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni kroz app da uzeti novih 6 mjeseci s 50% popusta, samo mi nije isteklo jos 12 mjeseci. Istjece mi 25.10. Vec sam to napravio na zeninom broju i usla je u treci ciklus od 6 mjeseci s 50% popusta. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2914 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa oće te zadržat na pretplati na beskrupulozan način. Kaj se čudiš tome, to je svima modus operandi. |
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Izgleda da mogu i sada uzeti tu start tarifu po akcijskoj cijeni. Koji krasni *urac? EDIT: Prošlo za 21,36€. Svaka čast kolega generički. Srećom pa još uvijek ima ljudi koji imaju pravu informaciju i zato valja ustrajati u komunikaciji sa drugima Ovo će mi baš dobro doći za još jedan broj kojeg imam na toj tarifi, ako do tada ne poprave ovaj bug.
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 20.10.2025. u 21:53. |
|
|
|
|
|
|
#2916 |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidiš, ja sam prebacivanje sa A1 na tomato odradio bez jebemti. Bio u A1 centru, rekao hoću se prebaciti na tomato na bonove. Pita žena "kolika će biti minimalna potrošnja?", ja gledam zbunjeno i kažem hoću bonove, kakva minimalna potrošnja? Kasnije sam skužio da me vjerojatno htjela smuljat da pređem na pretplatu, no ajde, kad je vidjela da znam o čemu pričam je odustala i pravila se kao da se zabunila i prebacila mi broj. Fascinantno mi je da 10 minuta nakon šta sam otišao iz A1 sam izgubio signal i već sam mogao ubaciti tomato karticu |
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Na kraju prvog ciklusa sam probao i stackati novih 6 mjeseci, ali to ne radi (datum kreće od uplate novih 6 mjeseci). Zapravo i nisam siguran je li bug jer app zbilja nudi dosta nekih pogodnosti pa bolje da zadrže korisnika i za tu malu lovu, nego da riskiraju da ode na drugu mrežu jer tko zna hoće li se vratiti. A što se ustrajnosti komunikacije tiče, skoro sam već odustao od pisanja na forumu (tu i tamo nešto čitam, valjda zasićenje kako ljudi postaju stariji i manje podnose bullshit) i s mlađim klincem u krilu ipak odlučio pogledati temu i našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2918 |
|
Premium
|
Svaka čast. Tiki, nema tomato pretplatu koliko ja znam. Imaš tu tarifu na pretplatu koja ti osigurava nešto nižu cijenu ako ju nastaviš koristiti, ali nema nikakvih obaveza. A ovo da prebacuješ na tomato u A1 centru, pa to je stvarno lakrdija.
|
|
|
#2919 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Kako ne bi imao. https://www.tomato.com.hr/tarife-na-pretplatu |
|
|
|
|
|
#2921 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Pa svi nude pretplatu bez ugovorne obveze po defaultu samo što su ljudi nepismeni pa uzmu ugovornu obvezu na 2 godine zbog neke gluposti npr. internet na dvije godine uz bežični telefon za 1 euro koji u dućanu košta 20 eura ![]() |
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Koji je ovo pokupio? Cca 800 000+ korisnika https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...=jl_home_g2_g3 Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
![]() |
|
|