|
![]() |
#20821 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A kakva je nova serija C9K? Kolko vidim više manje isto samo ima manki refresh rate |
![]() |
![]() |
![]() |
#20822 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Kroz kratko vrijeme kupujem tv koji će biti na nosaču na zidu između komode i nekih polica. Da li ima neki nosač koji omogućava štelanje po visini za 1-2cm ili se moram pouzdati u svoju sposobnost točnog označavanja i bušenja rupa za nosač? 🤣 Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20824 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da budem malo precizniji, ovo što kolega govori. Ne nosač sam po sebi, već one ruke na TV-u se daju štelat gore dolje. Ja sam morao improvizirati s svojim tv-om, taman mi nije pasala rupa ni gore ni dolje, nego između da bude 100% u centru, pa sam morao bušiti, ali da se i improvizirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20825 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Hvala vam na odgovorima. Prostor kojim raspolažem je 113x67cm a TV (50") bez stalka je dimenzije 111x65cm tako da nemam baš puno mjesta za pogrešku 🤣 Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20826 |
Premium
|
Moraš jako dobro izmjeriti, jer većina TV-ova nema rupe na sredini, već uguraju te metalne nosače na TV-u negdje gdje je TV najdeblji, većinom u donjem dijelu TV-a. Tako da, metar, vaservaga, klajbus i lagano mjeriti. Ja sam stavio nosač na sredinu, iza njega ploča, ledice, sve posložio, objesio tv i tv nije bio u sredini. I onda zajebancija 3 sata. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.10.2025. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20828 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20829 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja cekam da rtings objavi svoj review za TCL 65" C9K tj QM9K kako je oznaka u americi, pa možda zamjenim naš sad već stari Sony kd-55xf9005.. iako razmisljam i o 65" C5... Btw kad bi prodao ovaj sony sadasnji, koliko bi mogao dobit? Uopće ih ne nalazim na njuškalu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20831 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Najbolji način za precizno montirati tv na zid, montiraj nosače iza na tv. Onda cijeli nosač zakači iza na tv (onaj dio koji dolazi na zid). Zatim izmjeri od vrha tv-a do prve rupe kroz koju ide vida u zid. Onda možeš točno znati na kojoj visini će biti tv. Skineš nosač koji ide na zid sa tv-a (na tv-u ostaviš njegove nosače naravno) i montiraš nosač na zid. Zakačiš tv i to je to. Ako je tv na nešto većoj visini, te ćeš ga nagnuti, računaj da će tv biti niži za centimetar-dva.
![]() |
#20833 |
Premium
|
Nisam pratio zadnjih par dana, ako si i dalje zainteresiran za C5, onda ti Svijet Medija sad ima akciju + dobiješ 5 godina garancije. Ne zaboravi registrirati dodatnih 3 godine, imaš 15 dana nakon kupnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20834 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2025
|
Citiraj:
evo maloprije kupio, prva djelatnica veli da se dodatno jamstvo plaća oko 100€ preko nekog vanjskog osiguravatelja , drugi djelatnik veli koji je donio tv iz skladišta i koji mi je naplatio veli samo da se rega u roku 15 dana, sad neznam ova prva djelatnica kaj je htjela me zavaljat !? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20835 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
dvije razlicite stvari ovo je samo potrebno reganje na LG stranici https://www.svijet-medija.hr/promoci...sti-uz-lg-oled a ovo je dodatno jamstvo koje mozes uzeti opcenito za proizvode https://www.svijet-medija.hr/gg/367/dodatna-jamstva |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20836 | |
Premium
|
Citiraj:
Osiguranje nije ustvari garancija, ali je jako slično. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20837 |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Isti Sony imam i nekako se ne dam još uvjeriti da je vrijeme za zamjenu. Iako sam baš jučer gledao u dućanu TCL Mini LED - stvarno je slika brutala za tu količinu novaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20838 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20839 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo čisto da javim, našao sam se u cca 500-injak eurica i na kraju naručio Panasonic 43W90AEG fald tv. Obzirom da mi je G4 primar, ovo će za drugi tv bit i više nego ok. Obzirom da mi je prioritet bilo 42-43'', u obzir je dolazio i C4, ali mi se nije davalo 750-800€ za drugi tv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20841 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
MT 9653 TCL C7K CPU: Quad-core ARM Cortex-A73 @ 1.4GHz GPU: ARM Mali-G52 2EE MC1 Memory: Support for DDR4-3200 Max Resolution: 4K (\(3840\times 2160\) Refresh Rate: Up to 120Hz at 4K resolution HDR Support: Dolby Vision, HDR10+, HLG, and more Video Decoding: AV1, HEVC, VP9, H.264, and others* AI-PQ: AI Picture Quality enhancement MEMC: 4K60 Motion Estimation, Motion Compensation AI-Voice: AI-powered voice features SDR to HDR: Converts standard dynamic range content to high dynamic range |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|