|
|||||||||||
|
|
#4861 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Performance fleksa PPWSFA-20-Li C4 korištena prije nekih 5 dana stavljena u njezin kofer bez priključene baterije danas ju izvadio stavio bateriju a ona apsolutno ništa ništa ni ne svijetli promijenio par baterija 2ah i 4ah i dalje ništa ![]() |
|
|
|
|
|
#4862 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Probaj ručno okrenuti brusnu ploču iako izgleda da je krepala elektronika ako ništa ne svijetli. Meni je Performance ekscentrična brusilica 150mm isto tako krepala odjednom. Radila normalno, stavio je u kutiju i drugi put ne daje znakove života. Baš me zanima u čemu je stvar tih bizarnih kvarova, jer svi ovi uređaji izgledaju dosta solidno i kvalitetno a riknu neke gluposti. Naravno da je R&D bitan ali ne mislim da Parkside nema jak taj dio s obzirom na volumen i prodaju. Ode neki mosfet ili kondenzator koji stave od 1 umjesto 2 centa valjda.
|
|
|
#4864 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Te nove revizije imaju problema s elektronikom, možda je i tebe zadesilo kao u videu:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#4870 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
ljubazna gospođa uzme vaše podatke i ian uređaja sa danom kupnje i prosljedi ga Grizzly Tools GmbH & Co. KG onda vas oni kontaktiraju i traže opis kvara i kratki video do 5 mb ![]() uz smanjenje postavki na mobu i brzinsko snimanje uspio sam dobit 7 mb njihov odgovor: Hvala Vam na poruci. Očekujemo dostavu 24. listopada i poslat ćemo Vam zamjenski uređaj što je prije moguće. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i strpljenju. sad neznam dal ču morat na neki način negdje vratit staru il ne? |
|
|
|
|
|
|
#4872 |
|
Suit up!
|
Ne moraš vraćati. Ostavi je sebi ako zatreba za rezervne dijelove. Moram pohvaliti ovu: ![]() https://www.lidl.de/p/parkside-perfo...aet/p100382709 Danas sam oštemao 15ak m2 pločica i estriha terase s njom, potrošio 4x 8AH baterije. Odradila bez greške i bez ikakvog štucanja ili stajanja.
|
|
|
#4873 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Morat ću je i ja. Ona od 3J mi je crkla, ne daju zamjenski uređaj ni popravak nego samo pare nazad. Stoka grizzlijevska ![]() |
|
|
|
|
|
#4874 |
|
EMP moderator
|
Meni glava počela tresti, ne vrti više ravno. Prvo sam dobio spigane burgije, sad glava ide lijevo-desno, nema ni 10 min rada. Poslao zahtjev za reklamaciju, ne javljaju se tjedan dana, ovo je drugi puta već da nitko ne reagira.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja imam tu od 3J i evo radim renovaciju kuce vec godinu i pol dana sva se stukla ali i dalje udara, jucer sam s njom prosirivao na pomocnoj zgradi otvore za prozore i dalje tuce i razbija bas sam prezadovoljan ne da mi se veliki hilti ni vaditi van. |
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Ima neki ytube review kanal, čak mislim da je s ovih područja, al na engleskom, koji u jednom od recentnijih videa iznosi tezu da lidl performance alati iz 2025. ovi najnoviji, su inferiorni starijim verzijama. |
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Čovjek je na kraju kupio više ovogodišnjih alata, testirao ih, vagao i na kraju utvrdio da je razlika u završnoj obradi, na nekim verzijama udarnog odvijača, "čekić" koji udara ne naliježe savršeno nego ima nekih cca 1mm razlike. S obzirom da je to hobby alat, možda je to i očekivano da završna obrada i kontrola kvalitete nisu savršeni. U konačnici mislim da sa Parksideom možeš dobiti OK alat za malo novca, a ako ti se posreći, može biti i iznadprosječan... |
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Suit up!
|
Ovo sam si maloprije uzeo za rješavanje problema borovih iglica koji zapnu u umjetnu travu na vikendici pa ih je tlaka skidati. https://www.lidl.de/p/parkside-perfo...aet/p100393795 Moram priznati da puše brutalno, treba dobro držati u ruci na turbo modu, imam i onaj zeleni 40V usisavač/puhač novi kojeg nisam ni koristio jer mi je malo nezgrapan i čini mi se bolji izbor sa lišće a ne baš za iglice. Ispuhao sam sav ostatak staklenih vlakana i pijeska s terase koji je ostao od nalijevanja estriha u čas. ![]()
|
|
|
#4881 |
|
EMP moderator
|
Usisavač ima dosta manju ispušnu granu i drugačije konstruirane lopatice koje ujedno i usitnjavaju lišće pa nije baš najbolji izbor za puhanje. Može, ali nabija tek par bara, primarno mu je ipak usisavanje.
|
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Bog te živija i veselija! Za 68+12€ dobih makinu za pravi dugotrajni dar-mar. U 5 dana po 10-12 uri rada ni štucnula nije. Ruje i armirani beton malo teže, ali ide. Sad ću je i ja preporučiti! |
|
|
|
|
|
|
#4883 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#4884 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Prođe par dana od toga sjele pare i ja se sjetim pa mogao bi pogledati na aliexpress da li ima to. Nadem tamo za 2 eura dvi te lime i sada imam i dalje hilti i pare za njega... Lidl i parkside garancija zakon. Nisu ni trazili da vratim hilti. |
|
|
|
|
|
|
#4885 | |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Edit: zapravo gore u katalogu piše da vrijedi od 27.10. :facepalm:, nabijem ih i njihove kataloge sa 10 datuma.
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 22.10.2025. u 12:47. |
|
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
piše u katalogu od 27. - 31.10. al poprilično sam siguran da sam ih prošli tjedan vidio u kauflandu |
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Moderator
|
Ako nekog zanima u Top alatima imaju dobre popuste za dizalice. Uzeo ovo i za te pare je no brainer.
|
|
|
#4889 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Dosta dobro, tnx
|
|
|
#4890 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Triba mi preporuka za dobro svrdlo, okruglo ne sds, beton/armirani beton, parkisajd nisu dobra ofc. Projahn sam koristio ali su previse krhki cim malo zapne puca glava, iako vrhunski buse, prema parksideu ko da maslac busim. Danas sam dva rjesio pa spa na parkija. Busin sa udarnom 12v parkside tako da nije sigurno busilica prejaka. 6mm mi je najcesca dimenzija. |
|
|
|
![]() |
|
|