|
![]() |
#722 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Vertikalne mape su one sa visokim gradjevinama gdje postoje nivo po spratovima i krovovima. Ala zavod, šangaj, flood zone, downbreaker itd. Sav BF4 fokus je isao na te neke vertikalne borbe da se malo promjeni od BF3. Ali u praksi to stvar kamperaj i smor od gameplaya. Idealno je sto je BC2 imao. Mape su bile dinamcne sa promjenom visine ali nije bilo zippline bullshita da se penjes u nebo. Jedino sto mi pada na pamet jeste svjetionik na Valparaiso. EDIT: Na temu vertikalnog gameplaya: https://www.reddit.com/r/Battlefield...nplayable_lol/ Nisam znao ali su ubacili 100% namjerno glitch iz BF3 da se voziš dronom po mapi.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. Jučer u 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
pa znam se ja skvad upat kad smo 4, upalimo joinamo se i leader traži. na koji game ćeš se spojti ako su menu? a u koji party ako su njih 4? ne dozvoljava join više od 4 čovjeka. ponavljam, zanima me kako uvest više od jednog skvada u isti server i zadržat kroz rotacije servera
![]() |
![]() |
#724 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nemoš ništa izvana, samo ako se invajtate 4 i onda tražite gejm, sastrane da netko joina je ipak previše za bf 6 barem ja nisam pronašo način, meni kad su 3 frenda u squadu i igraju, moraju izać iz gejma da se invajtamo i potražimo novi gejm, možda može i drugačije ali nisam uspio
![]() |
#725 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
znači ili skvad ili ništa. Nismo još probali ali mislim da bi dva partija razdvojili u dva skvada 2+2 i na krjau aprtije stiskali stay as squad. jedino tako da probamo zadržati dva skvada u igri preko te funkcije na kraju, a unutar igre ih drđi party kojim su vezani.
![]() |
![]() |
#726 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Team Play <3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nisam gledao video ali neki zidovi trebaju 3 RPG-a da se srusi. Nije ni slicno kao u beta testiranju. Oni drveni paneli, mirtaljez tenkova im ne moze nista. Na Cairo prije B zastavice ima onaj veliki balkon sto je okrenut prema A zastavici. Treba pedeset LAV granata da se poruse one stolice i cvijece. Mozes biti sakriven iza stolice, mitraljen niti granata ne prolazi kroz to. Bilo kakav drveni panel je bulletproof dok se ne raspadne. Isto kao na BF5. EDIT: Poceo gledati video, pa to je EA sponzorisan video. Facepalm. I ako mislim da je igra top, svi su ti youtuberi sellout.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. Danas u 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja sam sinoć prvi puta upalio i svidjelo mi se, baš to što kažeš, conquest na sterošima. Probao sam i breaktrough ali to mi je debilno malo, nisam još niti jednu partiju u kojoj se branim uspio pobjediti, ne zna se ko pije ko plaća, vjerojatno je do mutavog tima, ali nije mi baš sjelo tih nekoliko partija što sam odigrao. Druge modove nisam niti probao, jer se samo conquest po običaju pegla, ali i eskalacija sada dolazi u obzir. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|